TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Kröger vyhoví přáním zákazníků. Důkazem je tento přívěs Kröger Agroliner

Zveřejněno: 14. 9. 2022

Speciální přívěs Kröger Agroliner s točnicí byl vyroben na přání zákazníka.

Přívěs Kröger Agroliner lze dodat ve dvounápravové nebo třínápravové verzi.

Společnost Kröger Nutzfahrzeuge je tvořena dvěma divizemi: výrobou dopravní techniky pro zemědělství/stavebnictví a autorizovaným prodejem nákladních vozidel DAF. Velké množství zkušeností získané z kamionové nákladní dopravy, se promítá do konstrukce návěsů a přívěsů určených k užívání v zemědělském sektoru. Kröger provozuje vlastní konstrukční kancelář, jejíž pracovníci jsou schopni vyhovět individuálním přáním zákazníků a navrhnout i různé speciální nástavby pro nákladní automobily. Kröger umí v oblasti dopravní techniky vyrobit prakticky cokoli, co je schváleno pro provoz po pozemní komunikaci.

Důkazem je tento speciální přívěs Kröger Agroliner ve dvounápravovém provedení s točnicí. Výhodou tohoto provedení je, že uživatel může přívěs kdykoliv a snadno odpojit od traktoru a ponechat třeba na poli. V porovnání s podvozkem s centrální nápravou má přívěs s točnicí výrazně nižší vlastní hmotnost a je také levnější.

Kromě sklápění korby přívěsu Kröger Agroliner dozadu lze na přání zvolit sklápění do strany.
Kromě sklápění korby přívěsu Kröger Agroliner dozadu lze na přání zvolit sklápění do strany.

Přívěs Kröger Agroliner, který vznikl na přání zákazníka, využívá korbu s kónickým tvarem – pro snadnější vysypání materiálů jako je slepičí trus, kompost nebo siláž. Vrata pro zajištění bezpečnosti disponují hydraulickými zámky. Vrata díky originálnímu řešení otevírání nepoškozují citlivé komodity jako jsou například brambory.

Přívěs Kröger Agroliner ve dvounápravovém provedení s točnicí.
Přívěs Kröger Agroliner ve dvounápravovém provedení s točnicí.

Kröger uvádí, že lze přívěs dodat ve dvounápravové nebo třínápravové verzi. Kromě sklápění korby dozadu lze zvolit sklápění do strany. Stejně jako u celé modelové řady dopravní techniky Kröger Agrolinre lze podle požadavků zákazníka namontovat řadu dalších prvků, jako je ochrana proti bočnímu nárazu, skříňka na nářadí, plošina, široké pneumatiky a mnoho dalšího.