Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Krone Smart Telematics nabízí novou funkci reportů Smart Reporting

Zveřejněno: 6. 3. 2020

Systém Krone Smart Telematics nabízí novou funkci Smart Reporting. To znamená, že uživatel může použít počítač nebo tablet například k rychlému a snadnému vyhodnocení dat z polí, na nichž pracovala obsluha zemědělského stroje.

Krone Smart Telematics je k dispozici jako standard pro celou řadu strojů firmy Krone

Funkce nevyžaduje zaznamenání hranic pole předem. Stačí jedno kliknutí na pruh a vybere se celý pruh odpovídajícího pole. Uživatel tedy může vyvolat všechna důležitá data stroje, přes která zjistí, jak dlouho stroj pracoval v dané oblasti, kolik se například balíků slámy na poli nachází, jaký byl výnos nebo kolik bylo spotřebováno nafty.

Tato nová funkce výrazně usnadňuje každodenní práci poskytovatelů zemědělských služeb a obsluh strojů. Uživatel může rychle a pohodlně zobrazit požadovaná data prostřednictvím Krone Smart Telematics. Díky této nové funkci rozpoznává software systému Krone Smart Telematics hranice na základě satelitních dat družice Sentinel.

Krone Smart Telematics je k dispozici jako standard pro celou řadu strojů firmy Krone – samojízdné řezačky Big X, samojízdné žací stroje Big M, lisy na hranolové balíky Big Pack a také pro lisy na válcové balíky. Funkci lze používat zdarma po dobu dvou let.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Krone

1) čerpáno z materiálů Krone

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.