AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Kubota přichází s exkluzivní zárukou na 5 let

Zveřejněno: 1. 5. 2020

Kubota oznámila spuštění celosvětového programu prodloužené záruky na své traktory s názvem Kubota care. Program se konkrétně týká modelových řad M4, M5 a M5N, M6, M7, MGX, které mají široké využití v lesnictví, zemědělství a v komunálních službách.

Traktor Kubota M5001

Kubota, japonský výrobce zemědělské techniky se 130letou tradicí si zakládá především na kvalitě a spolehlivosti svých strojů. Důkazem je nový, celosvětově rozšířený flexibilní systém záruky Kubota care. Pořízení traktoru Kubota není jen nákupem vysoce kvalitního výrobku, je to investice do špičkové techniky a technologie. Program Kubota care chrání vaši investici a poskytne vám dlouhodobou a spolehlivou službu, která vám umožní bezstarostné používání traktorů Kubota.

Kubota letos slaví 130. výročí
Kubota letos slaví 130. výročí

Traktory Kubota M zakoupené v České republice donedávna měly dlouhou 3letou tovární záruku. V okamžiku uplynutí tovární záruky ztrácí vlastník traktoru veškeré garance a ochranu pro případ selhání důležitých součástek a zařízení. V případě, že takové selhání nastane, může oprava poškozeného traktoru vyžadovat neočekávané náklady. S programem Kubota care vlastník dostane traktor s prodlouženou zárukou o další 2 roky.

Flexibilní systém záruky Kubota care
Flexibilní systém záruky Kubota care

Ještě víc motohodin

Jedná se o prodlouženou záruku poskytovanou přímo výrobcem. Záruka přináší ochranu traktoru po dobu 5 let nebo do dosažení 3000 Mth. V některých intenzivních provozech, jako je například práce s krmným vozem, by to nemuselo být dostačující, a proto je tady i příplatková možnost zvýšení na 5000 Mth.

Jistota v kvalitní servis, žádné skryté poplatky a služby

Platnost záruky je podmíněna odborným prováděným pravidelné údržby a oprav v síti autorizovaných prodejců. Dlouhá životnost stroje totiž závisí na jeho kvalitní údržbě. Kvalitní údržbu nebo opravu dokáže poskytnout pouze proškolený technik s odpovídajícím vybavením a znalostmi stroje. Jen tak máte jistotu profesionálního a po všech stránkách kvalitního záručního servisu. Pro servis a opravy je nutné využívat originální náhradní díly a maziva Kubota, jelikož zajistí ochranu na nejvyšší úrovni. Kubota nenabízí žádné skryté poplatky, doplňkové služby apod.

Platnost záruky je podmíněna odborným prováděným pravidelné údržby a oprav v síti autorizovaných prodejců
Platnost záruky je podmíněna odborným prováděným pravidelné údržby a oprav v síti autorizovaných prodejců

Jaký je přínos prodloužené záruky?

Všechny části stroje jsou kryty ve stejném rozsahu jako u základní záruky. Program Kubota care přináší ochranu proti nepředvídatelným nákladům za opravy po dobu 5 let, např. po celou dobu financování. Prodloužená záruka je přenositelná, tzn. že může být poskytována i na dalšího majitele v případě prodeje. Což vám dává při prodeji či při výměně stroje na protiúčet velkou výhodu. Traktor bude v lepší kondici, jelikož bude mít pravidelnou údržbu od vyškolených servisních techniků autorizovaného prodejce Kubota.

Traktor Kubota M4002
Traktor Kubota M4002

Prodlouženou 5letou zárukou budou disponovat traktory Kubota M objednané u prodejců -(https://www.kubota.cz/prodejci) od 1.5.2020.

Bližší informace a podmínky u autorizovaných prodejců Kubota nebo na info@kubota.cz.

Kubota - příběh lídra v oboru

Společnost Kubota Corporation byla založena v roce 1890 a začala vyrábět vodovodní potrubí, aby zabránila šíření infekčních nemocí. Dnes se Kubota Corporation věnuje dvěma hlavním obchodním sektorům - sektoru vody a životního prostředí a sektoru zemědělských a průmyslových strojů (traktory, vybavení k úpravě terénu, stavební stroje, průmyslové dieselové motory atd.). Kubota je největším výrobcem dieselových motorů do 100 koní na světě. V roce 2016 Kubota vyrobila 155 000 ks traktorů. V České republice jsou k dispozici kromě traktorových sekaček, univerzálních traktorů, víceúčelových vozidel, závěsné techniky, příslušenství také zemědělské traktory zastoupené pěti modelovými řadami pokrývající výkonový rozsah od 66 do 175 koní.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Kubota

1) z podkladů Kuboty

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.