Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou dostaly řadu vylepšení

Zveřejněno: 14. 2. 2024

Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou pro rok 2024 dostaly svěží design a řadu vylepšení, která mají zajistit vysokou produktivitu a snadnou obsluhu.

Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou dostaly řadu vylepšení.

Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou produkují balíky o výšce 1,25 metru a šířce 1,22 metru. Sběrač lisu má šířku 2,3 metru, podávací rotor 470 mm a řezací ústrojí má 20 nožů. Lis disponuje kvalitnějšími řetězovými převody. Úhel převodovky byl vylepšen, aby se maximalizovala životnost vývodového hřídele, a nyní je k dispozici nová varianta vývodového hřídele s 1 000 ot/min – a to i pro lisy s ovíjecím mechanismem.

Pro zlepšení průchodu plodin přes 1 200 mm široký podávací rotor Hardox s tloušťkou prstů 10 mm dostal rotor škrabku. Zdokonalení, která pomáhají zkrátit dobu čištění snížením hromadění plodiny a prachu, zahrnují přepracované háky zadních dvířek lisu a umístění pružin. Odolnost činnosti sklápěcí podlahy byla zvýšena přidáním nového pouzdra pro čep.

U obou provedení lisů New Holland Roll Baler 125 se zvýšila rychlost zpracování balíků, a to díky až o 40 % rychlejšímu otevírání zadních vrat.