Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Mitas plánuje další rozšíření řady komunálních plášťů HCM

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Mitas, člen skupiny Trelleborg, uvádí na trh plášť 540/80R38 HCM, největší rozměr v rámci řady pneumatik High Capacity Municipal (HCM), která nyní zahrnuje pět produktů. Univerzální pláště HCM naleznou uplatnění na široké škále strojů nejčastěji například v komunálních službách. Konstrukce s ocelovým nárazníkem zajišťuje stabilitu při přesunech po silnici a kaskádovitý tvar dezénových bloků, který je specifický pro pláště HCM, poskytuje optimální samočistící vlastnosti a zvyšuje průchodnost v bahnitém terénu i sněhu.

Mitas

Pavel Kott, produktový manažer pro zemědělské pláště Mitas, uvedl: “Do segmentu komunálních plášťů jsme vstoupili minulý rok. Úspěch řady High Capacity Municipal nám dal jasný signál, že tyto pláště splňují potřeby obcí, ale i podnikatelů v zemědělství a městských službách. Také proto jsme se rozhodli tuto řadu dále rozšiřovat a nabízet nové rozměry.”

Kott dodal: “Mitas nyní nabízí pět rozměrů plášťů HCM a další dva nové rozměry budou představeny na začátku roku 2017.”

Pláště Mitas HCM je možné využít jak na zemědělských, tak i stavebních traktorech, manipulátorech, překladačích, nakladačích apod., ale také na aplikacích využívaných jak v zemědělství a stavebnictví, tak i v lesnictví. Díky různé velikosti dezénových zubů a jejich zarovnání po obvodu vynikají nízkou hlučností a vibracemi. V zimě mohou být pláště Mitas HCM vybaveny hroty.

Nový plášť Mitas 540/80 R 38 IND 172 A8 (167 D) HCM má rychlostní symbol D (65 km/h). Tento plášť může vézt náklad až 5,985 kg, a to při huštění 3,2 bar a rychlosti 50 km/h. Mitas 540/80 R 38 HCM má průměr 1,83 metru.

Autor: Mitas
Foto: Mitas

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.