50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Na trhu je červených strojů moc, proto se MaterMacc přebarví na zeleno

Zveřejněno: 10. 7. 2019

Vzhledem k tomu, že trh je nasycen červenými stroji, skupina Arbos, vlastněná čínským konglomerátem Foton Lovol Heavy Industry Ltd., přebarví stroje MaterMacc na zelenou barvu. Výrobky tak budou lépe zapadat do produktové nabídky celého koncernu.

Zelených strojů na zpracování půdy a setí moc není.

Skupina Arbos také reorganizuje výrobní závod MaterMacc, který se nachází v italském San Vito al Tagliamento, za účelem zlepšení kvality výrobních procesů a zkrácení dodacích lhůt. Arbos si přeje, aby se MaterMacc stal významným hráčem na trhu zemědělských strojů. Přijat byl i tříletý investiční plán, který by měl celkově proměnit značku MaterMacc. Doposud se část výrobního programu MaterMacc vyráběla v zelené barvě a druhá část v tradiční červeno-žluté barvě. Nyní bude technika vyráběna jen v zelené barvě.

Skupina Arbos zaměstnává 400 lidí a má tři dceřiné firmy - Arbos France, Arbos Iberica a Arbos Russia a dva výrobní závody Carpi (traktory – Goldoni – i tyto traktory se letos přebarvily na zeleno) a San Vito al Tagliamento (technika MaterMacc). To vše pak patří ještě pod čínský konglomerát Foton Lovol Heavy Industry Ltd.

MaterMacc, který je součástí skupiny Arbos od roku 2015, vyrábí techniku na zpracování půdy a setí.

Autor: Milan Jedlička
Foto: MaterMacc

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.