Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nejnovější modely Landini na výstavě Lamma 2015

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Nová řada traktorů Landini je určena pro menší chovatele hospodářských zvířat či pěstitele. Řada bude prezentována na veletrhu Lamma 2015. Společnost Landini bude prezentovat větší počet traktorů - má to být největší prezentace traktorů Landini v historii Lamma Show.

Landini

Distributor traktorů Landini do Anglie, firma AgriArgo UK, bude mít stánek dvakrát tak velký, než tomu bylo v loňském roce. 

Tři traktory Landini řady 4, kde výroba byla zahájena v roce 2014 - s jmenovitým výkonem 85 hp, 94 hp nebo 101 hp, přilákaly velkou pozornost zákazníků. Na Lamma 2015 budou tuto řadu prezentovat čtyři menší verze - tři z nich s 2,9litrovým motorem, který dodává výkon 61 hp, 68 hp a 76 hp a jeden s 4,4litrovým motorem Perkins, plnící Stage IIIA o výkonu 75 hp.

Tyto traktory jsou kratší (2100 mm oproti 230 mm) a nižší než současné modely. Přicházejí s převodovkou 12x12 nebo 16x16, synchro shuttle nebo power shuttle a s pohonem dvou nebo čtyř kol.

Nová kabina pro traktory Landiny byla poprvé použita u traktorů Landini řady 4, nyní je též používána i u řady 5. Nová kabina má rovnou podlahu, skvělý výhled do všech stran, díky velké prosklené ploše. Podotknu i nápaditou instalaci klimatizace, kde filtry jsou umístěny v zadních sloupcích, což je výhoda zejména pro snadný přístup při údržbě. Ovládací prvky jsou ergonomicky umístěny. Kabina celkově vyvolává vzdušný pocit. 

Autor: Milan Jedlička
Foto: Landini

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.