Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Nosič nářadí SynTrac lze vybavit novým čelním nakladačem

Zveřejněno: 19. 7. 2023

Rakouský nosič nářadí SynTrac se vyznačuje nejen svou modularitou, ale také schopností připojit nářadí, aniž by řidič opustil sedadlo. Šest let po svém uvedení na trh dostal nedávno zcela nový, přepracovaný čelní nakladač.

Nosič nářadí SynTrac lze vybavit novým čelním nakladačem.

Jedná se o traktor budoucnosti, protože je mimořádně univerzální a dokáže nahradit několik strojů ve vozovém parku. Má čtyři stejná, řízená kola, schopná krabího řízení. Podvozek dodává kopřivnická firma Tatra Trucks. Jeho originální devítilitrový motor Caterpillar má výkon 420 koní a je kombinován s bezstupňovou převodovkou, která mu umožňuje dosáhnout rychlosti až 80 km/hod.

Přední část stroje dovoluje připojit čelní nakladač s unikátní kinematikou – připojení opět probíhá automaticky. Nový čelní nakladač zvedne maximálně 4 400 kg, má dosah 5,04 metru. Od běžných manipulačních zařízení určených pro zemědělství se však liší tím, že se skládá do rámu traktoru, takže s ním lze manipulovat bez jakéhokoli převisu. Nakladač je vybaven systémem vážení, automatickým návratem do definované polohy a systémem MSW pro přídavná zařízení (lžíce, vidle atd.).

Bezpečný a mimořádně všestranný stroj SynTrac byl navržen pro použití v zemědělství, dopravě a lesnictví.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: SynTrac

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.