Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Nová generace čelních nakladačů John Deere

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Nová generace čelních nakladačů řady R poskytuje snadné spojení a rozpojení, stejně jako bezproblémové rychlé a přesné ovládání, vyšší užitečné zatížení a maximální všestrannost. Nová generace nakladačů má za cíl nastavit nový standard produktivity v zemědělských podnicích.

John Deere

Tato nová řada nakladačů byla speciálně navržena pro nejnovější traktory John Deere (Stage IV). Nové nakladače jsou kompatibilní i s traktory John Deere (IIIA a IIIB).

Nakladače jsou zvláště zaměřeny na farmy s hospodářskými zvířaty. Nové nakladače nahradí stávající řadu H pro středně velké traktory. Nová řada je též jinak číslovaná. 

Nové nakladače řady R budou k dispozici od listopadu 2015. Mají moderní vzhled, aby ladily s novými traktory John Deere 6R a 6M. Nové nakladače se vyznačují lepší boční a čelní viditelností. Světla nakladače jsou nyní lépe optimalizována, aby se lépe integrovala s traktorem. Nakladače mají přepracovanou Z kinematiku a poskytují až o 10 % vyšší nosnost. Standardně budou nakladače dodávány se systémem, který značně usnadní výměnu příslušenství k nakladači.

Autor: Milan Jedlička
Foto: John Deere

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.