Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Nová vlajková loď díky svému tvaru nepoškodí brambory

Zveřejněno: 8. 1. 2018

Investice do návěsu pro přepravu brambor je důležitým rozhodnutím, které by mělo brát v úvahu všechny možné možnosti.

Joskin Trans-SPACE 9200

Nový návěs Joskin Trans-SPACE 9200 profesionálům nabídne správnou volbu: maximální objem a vůz, který je ideální pro přepravu brambor.

Objem činí 30,8 m3 (bez nástavek) a délka 9,20 metrů. V délce 6,50 m je levá strana 1,25 m vysoká a o 25 cm nižší než pravá strana. Stejně jako přední a zadní část má pravá strana výšku 1,50 m. Tento tvar je výhodný pro snížení pádu brambor při nakládání. Pokud budete chtít dodatečně ještě šetrnější ukládání brambor, je možné napnout plachtovinu, která zachytí brambory, a umožní jim ještě šetrnější přistání, čímž se brambory vyvarují nárazu.  

Návěs je vyroben z oceli s vysokou pružností - 4 mm základní deska HARDOX 400, boční stěny 4 m. Trans-SPACE 9200 je posazen na odpruženém tridemovém podvozku s dvojitým nuceným řízením. Přední náprava je zdvihací. Disponuje také příčným zavěšením oje pomocí parabolických listových pružin (příp. hydraulické zavěšení). K návěsu je možnost široké škály volitelného příslušenství, jako jsou například krycí plachty či pohon náprav.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Joskin

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.