Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nový MultiOne GT960 KDI přinese mnohá vylepšení

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Firma MultiOne vyvinula velký model, který reaguje na přání zemědělců, kteří potřebují vysokou zvedací sílu a rychlou jízdu.

MultiOne

Je tu dobrá zpráva. Pokud hledáte silný a rychlý nakladač, pak můžete sáhnout po novém modelu MultiOne GT960 KDI, který firma uvádí na trh.

Nový model navazuje na evoluci nakladačů MultiOne, známé série 950. Nový model je ale vybaven motorem Kohler 1903 TCR, a protože se musí dodržovat emisní normy, plní pomocí technologických řešení, normu Tier 4f.

Výkonný kolový nakladač s teleskopickým výložníkem je výrazně vylepšen v důležitých oblastech, ve srovnání s předchozími modely. To mimo jiné znamená, že točivý moment se zvýšil o 30 procent, což je nyní 220 Nm při 1600 ot/min a výkon se zvýšil o 20 procent na 58 koňských sil. Navíc se rychlost nakladače zvýšila o 20 procent do 30 km/h na standardních pneumatikách. Co bude určitě budoucí majitele zajímat je spotřeba. Ta je snížena o 15 procent.

Motor Kohler také přispěl vylepšeními. Motor má nižší hlučnost a snížené vibrace, díky hladkému chodu motoru a jeho zavěšením.

MultiOne GT960 KDI nezatěžuje životní prostředí. Dieselový motor Kohler KDI, plnící emisní normu Tier 4f, je vybaven účinným systémem přímého vstřikování, recirkulací spalin (EGR) a oxidačním katalyzátorem (DOC).

Technické vybavení pro náročné uživatele 

MultiOne GT960 KDI má nejen působivý výkon motoru a zvedací sílu (až 1.950 kg), ale i řadu dalších technických vlastností, stanovených vysokými standardy.

Teleskopický výložník je například silný - s dvojitým H rámem. Provoz stroje a pohyb teleskopického výložníku je řízen primárně prostřednictvím multifunkčního joysticku s 11 funkcemi. Provozní data stroje se objevují na LCD přístrojovém panelu s 19 různými ukazateli. Pro maximální pohodlí a bezpečnost je v kabině odpružené sedadlo s loketními opěrkami a bezpečnostním pásem.

Celkově je MultiOne GT960 KDI efektivní a uživatelsky přívětivý mininakladač, který v zemědělství zastane mnoho práce.

Autor: Milan Jedlička
Foto: MultiOne

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.