Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Nový New Holland T4S nabízí mechanickou jednoduchost

Zveřejněno: 2. 10. 2017

New Holland představuje nové traktory řady T4S. Jejich hlavním cílem je nabídnout komfort a mechanickou jednoduchost.

New Holland

Traktory jsou určeny pro chovatele hospodářských zvířat a pro menší zemědělské podniky. K dispozici jsou tři modely o výkonu 55, 65 a 75 koní.TIP: Toto je prý celosvětově nejlepší reklama na traktor. Jak se vám líbí?

V Evropě stále existuje vysoká poptávka po traktorech, které nabízí mechanickou jednoduchost, jsou vybaveny standardní výbavou, většinou v nich nenalezneme nic „zbytečně“ navíc. Tyto traktory mají kompaktní rozměry.

Nová řada T4S je výsledkem mnohaletých zkušeností s výrobou traktorů o výkonu 80 kW. Součástí nové řady T4S je nová kabina.

Nová kabina

Navzdory jednoduchosti, jsou modely T4S vybaveny komfortní čtyř sloupkovou kabinou. Pro práci s čelním nakladačem se nachází v kabině střešní okénko. V kabině je navíc zcela rovná podlaha, vytápění a klimatizace.

Široký výběr převodovek

Standardně jsou modely T4S osazeny převodovkou, která nabízí 8 rychlostí vpřed a stejný počet vzad, přičemž čtyři synchronizované rychlosti jsou rozděleny mezi vysoké a nízké rozsahy. Dále je možné zvolit volitelnou převodovku 12x12, která je doplněna hydraulickým převodem. Páka namontovaná na sloupku řízení může být ovládána bez nutnosti sundání ruky z volantu, což zvyšuje bezpečnost a zvyšuje produktivitu při práci s nakladačem. Pro specializované práce jsou volitelně k mání ještě plazivé rychlosti.TIP: 700 koňských sil v nové vlajkové lodi New Holland

K dispozici jsou až tři hydraulické ovladače a nabízejí standardní průtok 48l/min. Zajištěn je tak požadovaný hydraulický výkon i při provádění nejnáročnějších aplikací, včetně při práci s čelním nakladačem. Všechny traktory T4S jsou vybaveny dvoustupňovým vývodovým hřídelem 540/540E. Zapojení se provádí pomocí servomotorové páky, která je vestavěná tak, aby chránila jak traktor, tak přídavné zařízení.

Traktory jsou osazeny tříválcovým motorem řady S8000 Stage IIIB, který nabízí kombinaci vysokého výkonu a točivého momentu. Motory na všech modelech jsou vybaveny turbodmychadlem s mezichladičem.

S kompaktním rozvorem 2130 mm a celkovou výškou 2520 mm patří traktor T4S mezi malé modely.

Autor: Milan Jedlička
Foto: New Holland

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.