Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Nový Titan pro maximální výkonnost

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Nová série pluhů Lemken Titan nahradí současnou sérii pluhů EuroTitan a VariTitan.

Lemken

Polonesené pluhy Titan od firmy Lemken mohou být poprvé v 14 radličném provedení, které umožní pracovní šířku do 770 cm.

Pluhy Titan 11 jsou vybaveny inovativními tělesy DuraMaxx. Tyto tělesa jsou vyrobena z extra tvrdé oceli, která zajistí vysokou odolnost a velmi dlouhou životnost. Snadná je i jejich výměna, rychlou a snadnou výměnu obsluha zvládne bez potřeby speciálního nářadí.

V kamenitých půdách se využije automatický systém jištění proti přetížení HYDROMATIC, i tímto systémem mohou být pluhy Titan 11 vybaveny. Při hluboké orbě přijde vhod velkoryse dimenzovaná možnost výchylky v rozsahu 38 cm (vertikálně) a 20 cm v příčném směru. 

Další novinkou je systém volitelné trakce, který přenáší váhu z pluhu a předních kol traktoru k zadní nápravě traktoru, čímž se příznivě sníží prokluz.

Pluhy série Titan lze osadit i přídavnými půdními pěchy. Lemken rovněž nabízí poprvé pěch FlexPack pro polonesené pluhy. Při přepravě nemusí být pěchy demontovány, což výrazně ušetří čas a náklady na jejich samostatnou přepravu. 

Autor: Milan Jedlička
Foto: Lemken

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.