Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Ofenzíva Quivogne BlackBear EVO

Zveřejněno: 30. 11. 2017

Představujeme Vám zcela nový Quivogne BlackBear EVO, který je označován za prémiový produkt výrobce z Francie. Už samotnou černou barvou se odlišuje od ostatních produktů Quivogne. Nové EVO, které bylo představeno v loňském roce a dostalo optimalizovanou konstrukci rámu. Podvozek byl posazen uvnitř rámu, čímž dovoluje užší poloměr otáčení na úvrati a poskytuje výborné vlastnosti při přepravě na silnici.

Quivogne BlackBear EVO

Představujeme Vám zcela nový Quivogne BlackBear EVO, který je označován za prémiový produkt výrobce z Francie. Už samotnou černou barvou se odlišuje od ostatních produktů Quivogne. Nové EVO, které bylo představeno v loňském roce a dostalo optimalizovanou konstrukci rámu. Podvozek byl posazen uvnitř rámu, čímž dovoluje užší poloměr otáčení na úvrati a poskytuje výborné vlastnosti při přepravě na silnici.

BlackBear EVO je kompaktní 3-řadý kypřič pro mimořádně široké využití. Je použitelný nejen pro mělkou podmítku, ale i pro intenzivní kypření celého profilu ornice. Dokáže promísit půdu do hloubky až 30 cm. Díky světlé výšce rámu 720 mm a výsledné rozteči radliček 310 mm rovnoměrně promíchá i těžkou půdu s organickými zbytky. Vzdálenost radliček v řadě je 650 mm a díky této rozteči pracuje vždy bez ucpávání i v těch nejtěžších podmínkách.

NON-STOP jištění radliček je zabezpečeno pomocí systému přepákování QGrip. S přídavnou vnitřní pružinou zaručí odpor až 900 kg na radlici.Základem univerzálnosti je dobře promyšlená kombinace pracovních skupin. Třířadý koncept, čtvrtá řada vějířových urovnávacích disků a zadní pěch. Pěch je zavěšený na tříbodovém závěsu kat. III a je jednoduše odpojitelný a odstavitelný na opěrné nohy. Tím získává BlackBear obrovskou výhodu oproti konkurenci, protože se z něj stává ještě více univerzálnější stroj. Pokud je pěch odpojen a kypřič používán při práci bez zadního pěchu, pak se hloubka práce nastaví na podvozku pomocí klipsen.Při práci se přítlak pěchu dynamicky zvyšuje podle půdního odporu, a proto stroj dodržuje pracovní hloubku velice přesně.BlackBear je možné dodat v nesené verzi v pracovních záběrech 3 m, 3,5 m, 4,1 m a 5 m. Záběry 4,1 m a 5 m jsou hydraulicky sklopné na přepravní šířku 3 m. V polonesených verzích jsou pak vždy hydraulicky sklopné na přepravní šířku 3 m a dodávány v pracovních záběrech 4,0 m, 4,7 m, 5,9 m a 6,4 m.Díky širokému výběru zadních pěchů se kypřič BlackBear EVO hodí do všech půdních podmínek. Mezi největší výhody kypřiče patří univerzální použitelnost, výtečné pomíchání každé půdy, nízká tahová náročnost, vysoká pevnost a robustnost i pro ty nejtěžší operace, pracovní hloubka od 5 do 30 cm, krátká kompaktní konstrukce a bohatá volitelná výbava do všech podmínek.

Autor: Quivogne
Foto: Quivogne

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.