Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Pásový Kirovets se představil v Moskvě

Zveřejněno: 3. 12. 2016

Od 31. května do 4. června 2016 v Moskvě proběhla výstava "Stavební technika a technologie 2016" ve výstavním centru "Krokus-Expo" a.s. , kde "Peterburgský Traktorový Závod" (AO "PTZ") představil nejnovější novinky z linie dopravně-stavebních strojů a speciální stroje "Kirovets".

Kirovets

Nová generace průmyslových strojních zařízení "Kirovets" byla vytvořena speciálně pro použití v náročném prostředí, od modelů předchozí generace se tyto stroje liší výrazně lepšími klíčovými spotřebitelskými vlastnostmi - pohodlí, výkon, flotace, trakce a účinnost.

AO "PTZ" se důsledně drží strategie nahrazení dovozu. Pokud jde o inovace - nový design "Kirovce" nemá analog v Rusku, je plně vyvinutý odborníky z „Peterburgského traktorového závodu“, a podporuje své výrobce – maximálně využívá domácí dodavatele komponentů.

Hlavní událostí roku 2016 v linii speciální techniky AO " Peterburgského traktorového závodu“, " - průmyslový traktor "Kirovets" K-744R-PROM s pásovým pohonem, další z nové linie speciální techniky "Kirovets" představený široké veřejnosti na konci loňského roku.

Přechod z traktoru kolového na traktor s pásovým pohonem dává "Kirovci" řadu výhod, důležitých zejména pro práce v náročných podmínkách. Výrazné zvětšení nosného povrchu  pohonu nového typu umožňuje přepravu téměř po celý rok v jakémkoliv terénu. Je zvláště důležité, že čtyřpásový pohon prakticky neničí povrchové vrstvy půdy, a to i když se traktor otáčí. Pokud jsou podmínky takové, že je pohodlnější a levnější použít kolový traktor, namísto pásového, lze dočasně umístit standardní kola.

V řadě dopravně-stavebních strojů je také premiéra. AO "PTZ" představuje nový model univerzálního dopravního stroje, kombinující vlastnosti čelního nakladače s nosností 8 tun a kolového buldozeru. Model předchozí generace si získala skvělou reputaci mezi zákazníky a těší se silné poptávce.

U nového vozu, nazývá se "Kirovets" K-708 UDM, se radikálně zvýšila jak pracovní kapacita - objem se téměř zdvojnásobil, tak i spotřebitelské vlastnosti - komfort obsluhy, přístup pro snadné provedení údržby, design.

O společnosti:

AO "Peterburgský Traktorový Závod" (AO "PTZ") je jedním ze závodů patřící do skupiny společností OAO "Kirovského Zavodu" - jednoho z nejstarších strojírenských závodů v Rusku, který byl založen v roce 1801.

AO "PTZ" sériově vyrábí 7 modifikací zemědělských traktorů "KIROVETS" série K-744R s výkonem od 300 do 430 koní, více než 20 druhů dopravně-stavebních a speciálních strojů vyrobených na bázi průmyslových traktorů "Kirovets".

AO "PTZ" má ve své struktuře pět hlavních oddělení, které zabezpečují celý výrobní cyklus a všechny potřebné podpůrné služby. Závod zaměstnává více než 2 200 lidí. Závod zaujímá vedoucí pozici na ruském trhu v segmentech kolové nakladače s nosností 6-8 tun, kolové buldozery a zemědělské traktory s výkonem nad 250 koní.

Autor: Kirovets
Foto: Kirovets

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.