Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Pošlete video nebo foto se strojem značky SUKOV a vyhrajte

Zveřejněno: 22. 7. 2021

Aktuální dění ve firmě SUKOV se dozvíte i na jejich sociálních sítích, kde firma přidává své aktuality, novinky, ukázky z výroby a další. Firma tak drží krok s dobou, protože své stávající i nové zákazníky drží v kontaktu právě díky Instagramu, Facebooku, TikToku, Twitteru, LinkedInu a také YouTube.

Kombi kolo.

Zákazníci se mohou nejen podívat, jak stroje pracují, ale také mohou příspěvky okomentovat svými poznatky, za které je firma SUKOV vždy ráda. Pokud máte své video či foto se strojem značky SUKOV, pošlete je prostřednictvím mailu (dvorak@sukov.cz), internetového úložiště či přímo na sociální sítě firmy SUKOV. Posílat svá fota či videa můžete až do konce roku 2021. Z obdržených materiálů firma SUKOV vybere 5 náhodných fotek či videí, za které pak bude jejich autor odměněn menším dárkem.

Jeden z posledních příspěvků, který na sociální sítích firmu SUKOV najdete se týká nového kolečka u nesených pluhů. Jedná se o kolečko pro nastavení hloubky orby s tlumičem. Tlumič tak brzdí náraz kolečka při přetáčení pluhu a taktéž drží kolečko stále v zadní pozici tak, aby se kolečko po přetočení nedostalo dopředu. Tím se eliminuje problém tzv. předbíhání kolečka.

Kolo s tlumičem.
Kolo s tlumičem.

Další variantou zvolení kolečka na nesený pluh je transportní kombinované kolo. Firma SUKOV má dva typy tohoto kolečka, a sice kombinované kolo ve 2/3 pluhu nebo kombinované zadní kolo. Oba dva typy kola jsou jak pro nastavení hloubky při orbě, tak i pro přepravu při přejezdech na pole.

Zadní kombi kolo.
Zadní kombi kolo.
Autor: Václav Dvořák
Foto: Václav Dvořák

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.