Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Praktické ukázky lesnické techniky a zařízení v praxi – to je AUSTROFOMA 2019

Zveřejněno: 12. 8. 2019

Ve dnech od 8.10. - 10.10. 2019 proběhne v městě Forchtenstein (cca hodina cesty jižním směrem od Vídně) výstava lesnické techniky a zařízení, která bude obohacena o praktické ukázky strojů v praxi. Každý návštěvník musí dodržovat pokyny bezpečnostního personálu a vybavit se helmou, kterou je důležité používat v celém areálu výstavy. Ta je pro veřejnost otevřená každý den od 8:30 do 17:00 h.

Praktických ukázek se účastní přibližně 15 000 účastníků.

Na co se vše návštěvníci mohou těšit? Je toho vskutku mnoho. K vidění budou například - kolové, speciální a kloubové traktory, upevnění a navijáky na tělo, vyvážecí soupravy, technika pro výsadbu, dřevoobráběcí stroje, štípačky, lesní řetězy, lesní lana a lesní pásy. Dále budou prezentovány systémy GPS, GIS. Pro lesní hospodářství a ekonomické plánování. Tématem bude též lesnické vzdělávání a školení, údržba lesa, ochrana lesů, hnojení, ochrana plodin, lesní cesty a jejich obnovy atd.

Pokud již nyní zvažujete účast na této výstavě jako vystavovatel, je nutné vědět, že je potřeba se dopředu přihlásit a rezervovat si místo. V případě, že se na tuto akci chystáte stejně jako my v redakci Agroportal24h, tak Vám postačí zapsat si poznámku do kalendáře a kromě již zmíněné výstavy přidat například i výlet po okolí.

Více informací naleznete zde: www.austrofoma.at/allgemeine-infos/anreise.html

Autor: Věra Hejhálková, DiS.1)
Foto: Austrofoma

1) redakčně upraveno a přeloženo z tiskové zprávy AUSTROFOMA

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.