AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 19.3. – svátek slaví Josef

Přehled: Kdo bude vystavovat na veletrhu Agritechnica 2022?

Zveřejněno: 29. 9. 2021

Přední mezinárodní výrobci zemědělské techniky se připravují na veletrh Agritechnica, který se bude konat v německém Hannoveru od 27. února do 5. března 2022. Vzhledem k současným výzvám v mezinárodním zemědělství a z toho vyplývajícímu tlaku na inovace a investice nelze význam veletrhu Agritechnica jako přední světové informační a obchodní platformy v mezinárodním agrobyznysu přeceňovat.

Veletrh Agritechnica 2022 pořádá DLG a bude se konat v německém Hannoveru od 27. února do 5. března 2022.

Na veletrhu Agritechnica 2022 v Hannoveru se očekává přibližně 2 000 vystavovatelů a 90 % výstavní plochy je již rezervováno. Německá zemědělská společnost (DLG) společně s vystavovateli vytvořila z veletrhu Agritechnica přední světový veletrh zemědělské techniky. V málokterém jiném odvětví jsou firmy, zákazníci a organizace tak úzce propojeny jako v zemědělství. Veletrh Agritechnica je proto pro zemědělské podniky nepostradatelnou událostí.

Agritechnica 2022 nabízí optimální prostředí pro globální obchodní platformu pro mezinárodní návštěvníky. Již šest měsíců před konáním předního světového veletrhu zvažuje návštěvu akce 94 procent dotázaných. Již 58 procent z nich si je jisto, že veletrh navštíví. Podle nejnovějších výsledků průzkumu z nedávno zveřejněného nástroje Agritechnica Tracker, který pravidelně monitoruje záměry návštěvníků, návštěvníci podporují také plánovaná opatření, jako je koncept "3G corona", což v Německu znamená umožnění vstupu pouze očkovaným, testovaným nebo vyléčeným osobám.

Pravidelně aktualizovaný seznam vystavovatelů je nyní k dispozici ZDE

Mezi společnosti přihlášené na veletrh Agritechnica 2022 patří např: AGCO International, AMAZONEN-WERKE, ARGO TRACTORS, CLAAS, CNH Industrial, Fliegl Agrartechnik, Grimme Landmaschinenfabrik, HORSCH Maschinen, Köckerling, KUBOTA, KUHN, Kverneland Group, LEMKEN, Maschinenfabrik Bernard Krone, PÖTTINGER Landtechnik, ROPA, SAME DEUTZ-FAHR a VÄDERSTAD a mnoho dalších.

Veletrh Agritechnica 2022 pořádá DLG a bude se konat v německém Hannoveru od 27. února do 5. března 2022.

Virtuální program, který slouží jako příprava na veletrh v Hannoveru, bude spuštěn online v polovině listopadu 2021.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Fendt