50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Řada traktorů John Deere 6 je nyní k dispozici s pneumatikami Continental

Zveřejněno: 4. 7. 2019

Společnosti Continental a John Deere, přední světový výrobce zemědělských strojů, budou v blízké budoucnosti spolupracovat. Okamžitě budou k dispozici střední řady traktorů John Deere 6MC, 6RC, 6M a 6R s pneumatikami Continental Tractor70 a Tractor85.

Střední řada traktorů John Deere 6MC, 6RC, 6M a 6R s pneumatikami Continental Tractor70 a Tractor85 ve 30 různých rozměrech je již k dispozici.

Schválení pro první výbavu celkem 30 různých rozměrů zemědělských pneumatik bylo vydáno po komplexním auditu závodu Continental v portugalském městě Lousado, kde se tyto pneumatiky vyrábí. V návaznosti na tuto dohodu o partnerství Continental, přední technologická společnost, dále rozšiřuje své podnikání jako dodavatel součástí pro první výbavu v zemědělském sektoru.

Ultramoderní výrobní závod získává při auditu nejvyšší známky

John Deere byl prvním zemědělským výrobcem, který uskutečnil audit pro první výbavu zemědělských pneumatik Continental ve výrobním závodě Lousado. V rámci dvou auditů strávil v tomto špičkovém výrobním závodu tým John Deeru několik dní během léta 2018 a realizoval celou řadu rozsáhlých a podrobných testů - od řízení kvality až po procesy dodávek, řízení rizik a zpracování zakázek. Auditoři společnosti John Deere hodnotili Continental vynikajícími známkami.

Tractor70 a Tractor85: Standardní pneumatiky s technologií N.flex a inovativním tvarem patky

Radiální pneumatiky Tractor70 a Tractor85 se vyznačují extrémní robustností a zaručují vysoký stupeň jízdního komfortu, tažné síly a menší zhutnění půdy. Vyznačují se inovativním tvarem patky a technologií N.flex. Nylonový materiál pro kostru je mnohem elastičtější a zároveň stabilnější než jiné materiály a zajišťuje tak vyrovnanější jízdu. Obě pneumatiky jsou důsledně navrženy tak, aby zvyšovaly výkon traktorů a minimalizovaly použité zdroje. Produktová řada traktorů 6MC, 6RC, 6M a 6R od firmy John Deere zajišťuje i při vysokých tažných silách minimální prokluz a rovnou stopu, která je šetrnější k půdě pod pneumatikami. Díky speciální konstrukci patky lze pneumatiky nejen velice rychle a snadno namontovat, ale také zajistit nejlepší možnou ochranu půdy, protože pneumatiky mohou být použity i při nízkém tlaku vzduchu.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Continental

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.