Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Traktoriáda Herálec přilákala traktorové nadšence

Zveřejněno: 27. 6. 2023

Po čtyřech letech se v sobotu 20. května 2023 opět uskutečnila Traktoriáda Herálec. Akce se konala v motoristickém areálu za fotbalovým hřištěm, kde Motorsport Herálec pořádá každý rok na podzim motokrosové závody. Trať byla na jaře pečlivě připravována a přizpůsobená potřebám závodům traktorů.

Traktoriáda Herálec přilákala traktorové nadšence.

V den závodu se během ranních hodin pomalu začaly sjíždět traktory. Kolem času oběda pak začínala startovat první kategorie „couvání s vlekem“ a poté začal doprovodný program pro děti – děti je-li závod v různých kategoriích: „elektrické traktůrky“, „šlapací traktůrky“ a „elektrická autíčka“. Poté začala ostrá jízda terénem na čas a nebyla nouze o prudké sjezdy, výjezdy a také průjezdy blátem. Po skoro celý den mohli diváci hlasovat v anketě o nejhezčí traktory dne.

Jsme moc rádi, že k nám dorazil krásný počet traktorů, v jeden čas jsme napočítali až 90 strojů. Počasí nám naštěstí přálo po celý den, bylo krásně slunečno a nespadla ani jediná kapka. Po dojetí všech kategorií byl vyhlášen nejlepší jezdec a nejhezčí traktor dne. Nejlepší závodník si domů odnesl putovní pohár, který bude už napořád součástí Herálecké Traktoriády.

Doufáme, že jste si den strávený s Motorsportem Herálec užili a opět se potkáme na další tak vydařené akci.

Za celý náš tým bychom chtěli velmi poděkovat obci Herálec, SDH Herálec a všem, co pomáhali s přípravami, za obětavou práci, kterou předvedli.

Velké díky ale patří také sponzorům, bez kterých by Traktoriáda nebyla tak povedená: FV Elektrárna, Elektromontáže Ondřej Bureš, TSM Design, Eurobit, Milan Štěpánek a Hydrotop – Marek Horák.

Výsledky napříč všemi kategoriemi.
Výsledky napříč všemi kategoriemi.