Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Traktory New Holland T7 LWB nově s převodovkou Power Command

Zveřejněno: 10. 10. 2023

Převodovka Power Command je k dispozici až po model New Holland T7.260 LWB. Tato převodovka, proslulá svou legendární robustností a nespornou spolehlivostí, nabízí alternativní volbu technologie k převodovce Auto Command, která je součástí modelu New Holland T7.300 LWB uvedeného na trh v roce 2022.

Traktor New Holland T7.260 LWB.

Převodovka Power Command je vhodná pro ty, kteří využívají traktor při těžší práci na poli. K dispozici je až 19 převodových stupňů, řazení převodových stupňů je jednoduché – stisknutím tlačítka nebo pulzováním joysticku Command Grip vpřed nebo vzad.

Traktory New Holland T7 (od New Holland T7.230 po T7.260) s převodovkou Power Command mají kabinu Horizon Ultra, která je s 66 dBA nejtišší na trhu. Uvnitř kabiny nalezneme displej IntelliView12, systém IntelliTurn a Headland Turn Sequencer II.

K dispozici je také technologie Ground Speed Management II. Tato technologie umožňuje obsluze udržovat trvale vysokou produktivitu po celý pracovní den: obsluha může nastavit cílovou rychlost traktoru – podobně jako v režimu Auto Command CVT – a traktor automaticky dosáhne uvedené rychlosti s nejnižšími možnými otáčkami motoru, což v konečném důsledku snižuje spotřebu paliva.