Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 9.5. – svátek slaví Ctibor

Větší výkon a lepší ergonomie

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Společnost New Holland představila významné inovace u traktorů řady TD3.50, která přináší výrazné zlepšení v oblasti výkonu a ergonomie.

New Holland

Traktory TD3.50 se hodí pro širokou škálu zemědělských aplikací, které jsou typické pro malé traktory.

Nový přední kryt je ve stylu firmy New Holland s elegantním bočním panelem a bočními mřížkami. Palivová nádrž byla přepracována tak, aby korespondovala s novým designem. Zadní závěs je nyní oddělen ocelovou přepážkou, která je za sedadlem, to přináší zlepšení bezpečnosti a ergonomie.

Rozložení ovládacích prvků bylo přepracováno s cílem zlepšit rovněž ergonomii. Poloha sedadla byla vylepšena, rovněž i naklonění volantu dopředu. Operátor má velice pohodlnou pracovní pozici.

TD3.50 používá nový motor FPT Industrial S8000, který nabízí spolehlivý a silný výkon na mnoha výrobcích od společnosti New Holland. Přeplňovaný tříválcový motor (norma Stage IIIA) nyní vyvíjí výkon 48 hp a 190 nm točivého momentu při 1 400 rpm, což je o 40 procent více, než měl jeho předchůdce.

Zadní závěs má nová spodní ramena, která jsou silnější a kratší o 100 mm. Tím se zvýšila nosnost traktorů na 2200 kg, což je o 50 procent více, než u předchozích modelů.

Autor: Milan Jedlička
Foto: New Holland

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.