50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Výrobce pneumatik BKT je novým partnerem soutěže Tractor of the Year

Zveřejněno: 14. 7. 2020

Traktor roku (TotY), prestižní ocenění udělované nejlepším traktorům v Evropě, je zpět a má nového partnera: firmu BKT, jeden z předních výrobců pneumatik.

Jednotlivá ocenění

Tractor of the Year (TOTY) má nového partnera – výrobce pneumatik BKT (nahradil firmu Trelleborg). Partnerství bude trvat čtyři roky, vstoupilo v platnost 6. května 2020. Soutěž TOTY je vyhlašována každoročně od roku 1988. O kvalitách strojů rozhoduje odborná porota složená z 25 renomovaných novinářů z předních zemědělských časopisů z 23 evropských zemí.

Mezi hlavní hodnoticí kritéria patří výkonnost stroje, vybavení, inovace i design. Porota výherce vybírá z finalistů, kteří jsou rozděleni do různých kategorií dle specializace. Například do finále loňské soutěže Tractor of the Year 2020 postoupilo pět finalistů. Pět traktorů se také ucházelo o titul Best Utility 2020, čtyři traktory o titul Best of Specialized 2020. Novinkou bylo otevření nové kategorie Sustainable Toty. Nové partnerství bylo vytvořeno s cílem šířit know-how a odborné znalosti v oblasti zemědělské mechanizace, v níž bude BKT působit jako odborník na pneumatiky.

Kdo soutěž během let vyhrál?
Kdo soutěž během let vyhrál?
Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: TOTY

1) z podkladů TOTY

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.