Dnes je 1.5.

AGROTEC Group zachrání i vaši sklizeň. S exkluzivním financováním

Zveřejněno: 11. 6. 2023

AGROTEC Group nenechá tuto sezónu nikoho na holičkách. Pro své zákazníky si jihomoravská společnost připravila rovnou několik akcí na zemědělskou techniku. Kromě výhodného financování traktorů či mlátiček nabízí i další bonus – akční stroje má skladem. Zájemci je tak obdrží ještě před letošní sezónou.

AGROTEC Group zachrání i vaši sklizeň. S exkluzivním financováním.

Skupina AGROTEC Group se ve svém portfoliu nezaměřuje pouze na prodej produktů, a to ať už zemědělských, stavebních, či osobních a nákladních automobilů. Dokáže být svým zákazníkům partnerem také při financování. Oddělení Afinance dokáže podle potřeb zajistit úvěry, leasingy, dotace a další.

Traktory NEW HOLLAND za pusu!

I proto nyní společnost přišla s výhodnou cenou traktorů New Holland tzv. za pusu. I díky spolupráci přímo s výrobcem je výhodné financovaní startující na 0,99 % p. a. možné uplatnit na jakýkoliv traktor této značky. Každý si může vybrat délku financování – v nabídce je na 36, 48 nebo 60 měsíců a platí jak v českých korunách, tak v eurech. Požadovaná výše akontace navíc činí pouze 10 % z ceny stroje.

V závislosti na délce financování je tak možné dosáhnout na úrokovou sazbu 4,29 % p. a. Tuto nabídku je navíc možné kombinovat s podporou od PGRLF. Při předpokládané podpoře ve výši 3,5 % tak mohou zájemci vybraný stroj získat s úrokem již od 0,99 %. Kompletní nabídku a podmínky najdete na na webu eagrotec.cz.

Naše stroje doporučuje i Kurt Kombajn.
Naše stroje doporučuje i Kurt Kombajn.

Letošní sklizeň bude Mortal Kombajn!

Výhodnou nabídku připravil AGROTEC Group ve spolupráci s AGRI CS také na kombajny Case IH Axial-Flow®. Několik modelů nabízí za milion. A to díky možnosti pronájmu. Zákazníci si sami mohou vybrat kombinaci, která vyhovuje jejich potřebám. Třeba v případě modelu Case IH Axial-Flow® 6150 s lištou 3050 (7,6 metru) dosáhne cena pronájmu na 800 tisíc korun při sjednání nájmu na dva roky.

Vybírat mohou zájemci třeba i stroj s pohonem 4x4 nebo na pásech. Nechybí ani nadstandartní vybavení, jako je například sklízecí adaptér MacDon nebo drtič slámy X-tra. Každý si to zkrátka „nakombajnuje“ podle potřeby.

Letošní sklizeň bude Mortal Kambajn.
Letošní sklizeň bude Mortal Kambajn.

Součástí pronajímaných kombajnů Case IH Axial-Flow® 250 je ve standardu navigace a telematika AFS Connect. Tyto funkce umožňují mapovat výnosy, minimalizovat náklady a efektivně využívat všechny výhody precizního zemědělství. Získaná data jsou pak důležitým zdrojem informací o podnikání. K pronájmu patří také služba Customer Care, která nabízí pomoc při samotném zpracování a využívání dat.

Kompletní informace najdete na tomto webu.