50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Amazone představí nový terminál čtvrté generace v tabletovém stylu

Zveřejněno: 24. 5. 2018

Amazone na svých polních dnech Amatechnika ukáže veřejnosti poprvé nový samostatný terminál ISOBUS v tabletovém stylu. Terminál ponese označení AmaTron 4. Čtvrtá generace nabídne maximálně možné intuitivní ovládání o které se postará 8palcový dotykový barevný displej a rozvržení menu.

Terminál má jak klasická tlačítka, tak dotykovou plochu

Displej celkově vyniká snadnou použitelností, je čitelný i na slunci. Ovládání se provádí jak za pomocí dotykové plochy, tak za pomocí klasických tlačítek. Pokud chcete využívat celou plochu displeje, tlačítka zblednou a jakmile se k ploše přiblížíte prsty, přední senzor vás detekuje a tlačítka zobrazí.

Automatické přepínání mezi denním a nočním režimem je samozřejmostí. Lze rovněž upravovat jas displeje.

Menu je přehledné a jednoduše strukturované. V horní části displeje se za každých okolností zobrazuje řádek, který informuje o důležitých datech, takže je vždy na očích a neztratí se. Díky nabídce rychlého spuštění lze během několika sekund provést změny nejdůležitějších nastavení a data, jako jsou objednávky, lze importovat nebo exportovat. Praktický pohled MiniView také pomáhá sledovat nejdůležitější nastavení stroje.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Amazone

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.