TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Centrální systém huštění pneumatik Steyr CTIS pro traktory Steyr

Zveřejněno: 6. 6. 2022

Steyr nyní nabízí účinný systém pro lepší ochranu půdy. Jde o centrální systém pro úpravu tlaku v pneumatikách Steyr CTIS, který umožňuje dosáhnout výrazných úspor ve spotřebě paliva.

Nový systém kontroly tlaku v pneumatikách je k dispozici pro řady traktorů od Steyr Profi po Steyr Terrus CVT.

Každý traktor Steyr nyní může být již z výroby připraven k instalaci systému centrálního dofukování Steyr Terra Care (CTIS). O instalaci systému se postará prodejce.

Nový systém kontroly tlaku v pneumatikách Steyr CTIS, který je nyní k dispozici pro řady traktorů od Steyr Profi po Steyr Terrus CVT – výkonový rozsah 115 – 300 koní – nabízí řadu výhod. Všechny technické komponenty systému Steyr CTIS byly optimalizovány tak, aby dokonale odpovídaly příslušnému modelu Steyr. Kromě toho bylo vyvinuto nové intuitivní rozhraní obsluhy, které je k dispozici pro ISOBUS a bylo přizpůsobeno výhradně pro obsluhu traktorů Steyr.

Systém Steyr CTIS – Šetřete palivo způsobem, který chrání půdu

Jediná řídicí jednotka reguluje tlak v pneumatikách na přední a zadní nápravě traktoru a ve všech pneumatikách připojeného nářadí. To znamená, že snížený dopad na půdu díky regulovanému tlaku v pneumatikách traktoru není následně znehodnocen poškozením od pneumatik připojeného stroje. Systém Steyr CTIS lze také dodatečně namontovat na libovolný počet přívěsů a tažených strojů.

Upravovat tlak v pneumatikách lze pomocí systému Steyr CTIS také u připojeného stroje.
Upravovat tlak v pneumatikách lze pomocí systému Steyr CTIS také u připojeného stroje.

Systém Steyr CTIS je složen z nerezové oceli a jedné vzduchové hadice. Nehrozí riziko kondenzace nebo poškození mrazem. Regulování tlaku v pneumatikách je možné při všech rychlostech a systém lze ručně deaktivovat. Pro rychlejší regulaci tlaku bude na přání montován velký vzduchový kompresor se zásobníkem.

Systém Steyr CTIS je složen z nerezové oceli a jedné vzduchové hadice.
Systém Steyr CTIS je složen z nerezové oceli a jedné vzduchové hadice.