Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Další rozměry pevné pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS pro vysokozdvižné vozíky: Nyní k dispozici 58 skladových jednotek

Zveřejněno: 16. 6. 2023

S modelem Galaxy MFS 101 SDS představila společnost Yokohama Off-Highway Tires novou generaci pevných pneumatik pro vysoké zatížení určených pro vysokozdvižné vozíky, které jsou provozovány v těch nejnáročnějších průmyslových a skladových podmínkách.

Další rozměry pevné pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS pro vysokozdvižné vozíky: Nyní k dispozici 58 skladových jednotek.

Aby bylo možné využít výhod této inovativní řady pneumatik pro ještě více typů a velikostí vysokozdvižných vozíků, společnost Yokohama Off-Highway Tires dále rozšířila nabídku této řady pneumatik na celkem 58 skladových jednotek. Pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS navržené pro vnitřní i venkovní použití jsou ideální volbou pro elektrické, plynové a dieselové vysokozdvižné vozíky, kde je vyžadována vysoká stabilita a bezpečnost spolu s pohodlnou jízdou a dlouhou životností.

Moderní a inovativní design, který je doplněn třístupňovou konstrukcí, zajišťuje, že pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS mohou být provozovány nepřetržitě s minimálními vibracemi a minimální akumulací tepla. Pneumatika se vyznačuje lepším odpružením, lepší schopností řízení a lepší stabilitou a umožňuje hladký provoz na různých typech průmyslových, zpevněných a asfaltových povrchů. Větší vrstva opotřebitelné gumy a vyšší hloubka běhounu, stejně jako hodnoty 60 J, dokazují, že tato pneumatika byla vyrobena tak, aby vydržela – a tuto skutečnost podtrhuje také pětiletá záruka.

Galaxy MFS 101 SDS je prémiová pneumatika, jejíž složení běhounu nabízí výbornou odolnost proti opotřebení a řezu. Horní vrstva třístupňové konstrukce zajišťuje optimální životnost. Měkká středová tlumicí vrstva pomáhá minimalizovat vibrace, čímž poskytuje pohodlí obsluze, zatímco základní vrstva směsi byla použita pro maximální stabilitu: umožňuje účinný přenos zatížení na ráfky vysokozdvižného vozíku, zatímco protiskluzové ocelové kuličky eliminují prokluzování kol.

Běhoun pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS se vyznačuje inovativní konstrukcí s průběžným středem a optimalizovanými výstupky na ramenou. Tato konstrukce dále přispívá k nízkým vibracím a vysokému jízdnímu komfortu pro obsluhu během dlouhé pracovní doby. Obvodové drážky zajišťují lepší ovladatelnost, zatímco delší drážky zajišťují lepší trakci. Ve spojení s rovnoměrnými vnitřními vrstvami vede široký plochý profil této řady pneumatik k vynikajícímu rozložení zatížení a stabilitě vysokozdvižného vozíku i při kritických operacích zvedání a zatáčení.

Pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS s 58 skladovými jednotkami se nyní dodávají v provedení Quick Heel/Lip (QH) a Standard Heel (SH) a v různých kombinacích ráfků. Široké portfolio umožňuje pokrýt téměř všechny potřeby.