Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 16.4. – svátek slaví Irena

Pneumatika pro nakladače Galaxy LDSR 510 se představuje ve dvou nových velikostech

Zveřejněno: 20. 10. 2022

Pneumatiky Galaxy LDSR 510 jsou nyní k dispozici ve velikostech 17.5 R25 a 20.5 R25. Jde o bezdušové pneumatiky pro kolové nakladače a shrnovače používané při těžbě a zemních pracích. Celoocelové radiální pneumatiky vydrží obrovské namáhání a mají dlouhou životnost.

Pneumatiky Galaxy LDSR 510 jsou nyní k dispozici ve velikostech 17.5 R25 a 20.5 R25.

Dvě nové velikosti pneumatik Galaxy LDSR 510 v portfoliu Galaxy společnosti Yokohama Off-Highway Tires představují opravdové mistrovské dílo ve smyslu záběru a odolnosti, které je nyní k dispozici pro ještě větší řadu kolových nakladačů a shrnovačů používaných při zemních pracích a těžbě. Pneumatiky Galaxy LDSR 510 byly vyvinuty a vyrobeny pro tvrdé podmínky a provoz v terénu s těžkými náklady. Proto se tato řada vyznačuje lepší provozní spolehlivostí, vynikajícím záběrem, trvanlivostí a odolností proti proříznutí. Galaxy LDSR 510 jsou celoocelové radiální pneumatiky s prvotřídním složením běhounu, jejichž konstrukce si spolehlivě poradí s každodenními úkoly v drsném prostředí. Běhoun s mimořádně hlubokými všesměrovými bloky zaručuje skvělou účinnost, stejně jako odolnost proti oděru a proříznutí, a to i na kamenitém a štěrkovém povrchu.

Pneumatiky Galaxy LDSR 510 – Pro konkrétní aplikace a speciální účely

Toto heslo se týká všech pneumatik Galaxy a platí i pro Galaxy LDSR 510. Díky specifickému materiálu, konstrukci a důležitým vlastnostem, jako jsou stabilita v terénu, zatížitelnost a životnost, dosahují tyto pneumatiky hodnocení „9 z 10“. Pokud jde o záběr a stabilitu, všesměrové bloky běhounu zaručují podobné chování při pohybu vpřed i vzad a umožňují praktické otáčení snižující opotřebení. Konstrukce kostry s vysokou obrubou chrání pneumatiku před zevním poškozením i proříznutím bočnice, zejména v aplikacích náchylných k proříznutí, a zajišťuje zvýšenou boční tuhost, lepší jízdní komfort a prodlouženou životnost pneumatiky. Díky těmto dvěma novým rozměrům je nyní pneumatika Galaxy LDSR 510 k dispozici v rozměrech 17,5 R25, 20,5 R25 a 23,5 R25.