50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Divizi pneumatik Trelleborg Wheel Systems převezme japonská Yokohama

Zveřejněno: 25. 3. 2022

Skupina Trelleborg podepsala dohodu o prodeji své obchodní oblasti Trelleborg Wheel Systems společnosti Yokohama Rubber Company.

Divizi pneumatik Trelleborg Wheel Systems převezme japonská Yokohama.

Společnost Trelleborg Wheel Systems pod vlastnictvím společnosti Trelleborg během několika posledních let více než zdvojnásobila svou velikost a výrazně zvýšila svou ziskovost, rozvíjela své podnikání prostřednictvím důležitých akvizic a strategických investic a vybudovala silnou a atraktivní společnost v oblasti terénních pneumatik.

Akvizice společnosti Trelleborg Wheel Systems umožní společnosti Yokohama Rubber Company upevnit svou vedoucí pozici mezi světovými výrobci pneumatik a stát se globálním lídrem v segmentu terénních pneumatik, který pokrývá různé potřeby trhu v segmentech zemědělství, stavebnictví, manipulace s materiálem a důlního průmyslu. Yokohama tak rozšíří svůj sortiment o pneumatiky značky Trelleborg, Mitas, Maximo, Cultor a Interfit.

Japonská společnost Yokohama Rubber Company se přes sto let zabývá vývojem a výrobou všech druhů pneumatik. Její divize Yokohama Off-Highway Tires se specializuje na konstrukci, vývoj, výrobu a prodej zemědělských, lesnických, stavebních, průmyslových, zemních, důlních, přístavních a dalších komerčních pneumatik. Yokohama Off-Highway Tires vlastní světoznámé značky Alliance, Galaxy a Primex a je přítomna ve více než 120 zemích.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Archiv

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.