Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Trelleborg představuje novou sekci Inovace ve svém Virtuálním showroomu

Zveřejněno: 16. 11. 2021

Trelleborg Wheel Systems rozšířil svůj Virtuální showroom, který úspěšně představil v březnu 2021, o novou část Inovace.

Kromě nejnovějších hi-tech inovací Trelleborgu v oblasti designu pneumatik, nabízí sekce Inovace také funkci Digital Hub.

Tato nová oblast představuje návštěvníkům nejnovější technická vylepšení. Zákazníci můžou objevovat pokročilá řešení, například prémiové směsi ProTEX, ProHC a Heat Shield, které poskytují profesionálům lepší výkon, bezpečnost a trvanlivost.

Emiliana Vesco, Marketing Training & Development Senior Manager v Trelleborg Wheel Systems, říká: „Trelleborg se zaměřuje na inovace, které zákazníkům usnadňují provoz jejich operací. V sekci Inovace se můžou pravidelně seznamovat s nejnovějšími vylepšeními. Neustále přinášíme zákazníkům nové způsoby, jak rozvíjet jejich podnikání v zemědělství, stavebnictví a v oblasti manipulační techniky. Nové nástroje a aplikace, které zákazníci mohou využívat, jsou jedním ze způsobů, jak reagujeme na měnící se potřeby. A naše inovace pomáhají zákazníkům dostat se ještě dál. Poskytují jim přehled o nově vznikajících technologiích a také jim ukazují, jak zvýšit svou produktivitu.“

Kromě nejnovějších hi-tech inovací Trelleborgu v oblasti designu pneumatik, nabízí sekce Inovace také funkci Digital Hub, který představuje chytrá řešení pro zajištění provozu běžných operací. Zákazníci si můžou vybrat přímo v mobilu ze široké nabídky mobilních aplikací a služeb, které pomohou k růstu jejich podnikání: například TLC Plus umožňuje operátorům kontrolovat tlak v pneumatikách a navrhuje potřebné úpravy; Tire Book poskytuje přehled o celém portfoliu pneumatik; Dealer najde nejbližšího dealera ve vašem okolí.

Online návštěvníci můžou také nakouknout do nového Centra nápadů Trelleborg, ve kterém mají exkluzivní možnost prohlédnout si novou generaci technologie pneumatik. Pro návštěvníky sekce Inovace je také důležitá možnost domluvit si pomocí několika kliknutí schůzku s odborníky Trelleborg. Zákazníci tak mohou kontaktovat anglicky, francouzsky, německy, italsky, španělsky, holandsky a čínsky mluvícími zástupce společnosti.

Všechny možnosti nové sekce Inovace Trelleborgu můžete prozkoumat ZDE!

Autor: Trelleborg
Foto: Trelleborg

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.