Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Grimme představuje nové digitální tržiště pro použité, nové a pronajaté stroje

Zveřejněno: 17. 8. 2023

Do vývoje digitálního tržiště Grimme byly zahrnuty zkušenosti a přání zákazníků, obchodních partnerů a zaměstnanců. Nový svěží design a výrazně rozšířená nabídka funkcí jsou samozřejmostí.

Grimme představuje nové digitální tržiště pro použité, nové a pronajaté stroje.

Byly zavedeny rozsáhlé možnosti filtrování a vyhledávání, aby uživatelé mohli najít vhodné stroje Grimme ještě rychleji. Nové inzeráty strojů nabízejí také neobvykle vysokou úroveň detailů: Rozsáhlé provozní údaje, podrobné informace o vybavení, galerie obrázků a různé možnosti kontaktů usnadňují vyhledávání a správný výběr stroje. S více než 800 inzeráty je nové tržiště již nyní jednou z největších online platforem pro stroje v sektoru techniky pro pěstování okopanin.

Aby bylo možné inzerovat stroje co nejsnadněji, je nové tržiště propojeno s aplikací Grimme Resell App pro zařazení použitých strojů a také se známým poskytovatelem softwarových služeb pro zveřejňování online inzerátů b"Maschinen Park Online" (MPO), který sídlí v Kielu (Německo). Díky tomu mají obchodní partneři společnosti Grimme po celém světě přímý přístup na trh a vytvářejí širokou nabídku použitých, nových a pronajatých strojů.

„Tímto krokem chceme ve spolupráci s našimi prodejními partnery využít obrovský potenciál trhu a digitální možnosti v této oblasti a poskytnout největší světovou platformu pro techniku Grimme na pěstování okopanin a zeleniny. Tržiště nám umožňuje poskytnout našim zákazníkům kromě nákupu nových strojů také stroje, které jsou okamžitě k dispozici, a zajistit tak provozní spolehlivost za všech okolností,“ vysvětluje Christoph Grimme.