Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Jako první budou mít ve výbavě nové zemědělské pláště Continental traktory Valtra

Zveřejněno: 26. 9. 2018

Continental a výrobce zemědělské techniky Valtra oznamují svoji budoucí spolupráci. Série A od finského dodavatele zemědělské techniky bude od října dostupná na pneumatikách Continental Tractor70 a Tractor85.

Valtra A Serie bude od října dostupná s pneu Continental Tractor70 a Tractor85

Prodejci i koncoví zákazníci si mohou objednat pneumatiky Continental jako volbu u kompaktních a sadových traktorů. Pneumatiky jsou k dispozici od společnosti Valtra Unlimited Studio. Schválení typu OE proběhne po společném testování v terénu ze strany obou výrobců. "Pro naše severské zákazníky je bezpečnost, produktivita a komfort na zasněžené i ledové ploše rozhodujícími faktory při nákupu. Navíc evropští zákazníci vždy hledají nová a pokročilá řešení. To odpovídá přesně novému sortimentu pneumatik Continental, které poskytují dobrý jízdní komfort na vozovce, stejně tak i vysokou trakci v terénu díky sníženému tlaku v pneumatikách ", komentuje Marko Ojalehto, produktová manažerka ve společnosti Valtra.

Tractor70 and Tractor85: standardní pneumatiky s inovativní technologií N.flex

Radiální pneumatiky Tractor70 a Tractor85 se vyznačují především inovativní technologií N.flex a a speciálně vyvinutou technologií jádra patky vinutou z jednoho kusu drátu. Nylonový materiál kostry je mnohem pružnější a stabilnější než jiné materiály. Výsledkem je lepší tlumení a vysoký komfort jízdy, díky tomu, že zabraňuje dočasné deformaci pneumatiky - vzniku tzv. plochého místa na začátku provozu. Dokonce i při vysokém záběru obě tyto nové radiální pneumatiky zajišťují minimální prokluz a maximální trakci. Pneumatiku lze jednoduše namontovat - díky inovativní technologii patky. Konstrukce umožňuje pneumatikám pracovat při nízkých tlacích a tím v maximální míře chrání půdu i plodiny před poškozením. Pneumatiky jsou od loňského podzimu vyráběny v novém výrobním závodě v portugalském Lousadu.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Continental

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.