Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 16.4. – svátek slaví Irena

John Deere se nezúčastní veletrhu Agritechnica 2021

Zveřejněno: 4. 2. 2021

Pro firmu John Deere je mezinárodní zemědělský veletrh Agritechnica v Hannoveru velmi důležitý. Letos se ale veletrhu nezúčastní!

John Deere na minulém ročníku veletrhu Agritechnica

John Deere toto rozhodnutí zveřejnil v evropské tiskové zprávě. Rozhodl se tak na základě diskusí s německými prodejci techniky a interních rozhovorů.

John Deere se veletrhu nezúčastní kvůli situaci kolem koronaviru, která podle něj stále není pod kontrolou. Očkování navíc probíhá velmi pomalým tempem a z toho důvodu nelze podle výrobce zajistit odpovídající ochranu světové populace, což by bylo nezbytným předpokladem účasti na mezinárodním veletrhu.

Green Efficiency - inspired by solutions“ je hlavním tématem mezinárodního zemědělského veletrhu Agritechnica 2021, který se bude konat ve dnech 14. až 20. listopadu 2021 na výstavišti v německém Hannoveru. Veletrh Agritechnica bude doprovázen také akcí „Agritechnica digital“, novou online platformou, která nabídne jak digitální obsah, tak nové obchodní příležitosti, které doplní veletrh. Organizátorem veletrhu Agritechnica je DLG (Německá zemědělská společnost).

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Milan Jedlička

1) z podkladů John Deere

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.