Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

John Deere se téměř do konce roku 2021 nezúčastní žádného mezinárodního veletrhu

Zveřejněno: 2. 9. 2020

John Deere se příští rok nezúčastní žádného mezinárodního zemědělského veletrhu do konce října. Bude však nadále podporovat regionální prodejce v pořádání polních dnů a výstav.

John Deere na loňském veletrhu Agritechnica

Nedávno jsme informovali o tom, že se John Deere a koncern AGCO nezúčastní mezinárodního zemědělského veletrhu EIMA v Itálii na začátku příštího roku. Nyní John Deere oznámil, že se příští rok nezúčastní žádného veletrhu.

V zájmu zajištění bezpečnosti svých zákazníků a zaměstnanců společnost John Deere v souvislosti s pandemií koronaviru oznámila, že se v průběhu roku nezúčastní žádného mezinárodního zemědělského veletrhu v Evropě - od 1. listopadu 2020 do 31. října 2021. Na veletrhu Agritechnica 2021 v listopadu by tak teoreticky mohl John Deere být. Zaměřujeme naši pozornost na marketingový model se směsí tradiční a digitální komunikace, uvádí John Deere v tiskové zprávě.

John Deere se v roce 2021 zaměří na cíl stát se „inteligentní průmyslovou společností“. Jedná se o jednu z největších organizačních restrukturalizací v 183leté historii společnosti, která vyžaduje změnu marketingového přístupu a větší zaměření na technologie precizního zemědělství.

John Deere na loňském veletrhu Agritechnica

Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: Milan Jedlička

1) z podkladů John Deere

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.