Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

K čelnímu nakladači STOLL nyní získáte u U+M Servisu univerzální lopatu zdarma!

Zveřejněno: 22. 9. 2022

Jihočeská společnost U+M Servis si pro zákazníky připravila novou promo akci, v rámci které je možné při koupi traktorového čelního nakladače STOLL získat zdarma univerzální lopatu.

K čelnímu nakladači STOLL nyní získáte u U+M Servisu univerzální lopatu zdarma!

Společnost U+M Servis si pro své zákazníky přichystala podzimní akci. Ke každému zakoupenému čelnímu nakladači STOLL řady STOLL ProfiLine a STOLL Solid vše včetně konzolí, zákazník získá zdarma univerzální lopatu.

Společnost nabízí novou generaci čelních nakladačů STOLL, které navazují na úspěch svých předchůdců. Nakladače STOLL celá desetiletí trhají prodejní rekordy po celém světě. Nové nakladače vznikly na popud zemědělců, kteří pořizují stále větší a výkonnější traktory. Nakladače jsou tedy větší i širší. Celkem 6 velikostí 19 modelů.

Vhodný nakladač STOLL pro váš traktor lze vybírat hned ze dvou modelových řad. Zatímco čelní nakladače STOLL ProfiLine se dokonale hodí pro traktory o výkonu od 50 do 300 kon a více, ekonomické modely STOLL Solid se hodí pro traktory o výkonu od 80 do 135 koní.

K čelnímu nakladači STOLL nyní získáte u U+M Servisu univerzální lopatu zdarma!
K čelnímu nakladači STOLL nyní získáte u U+M Servisu univerzální lopatu zdarma!

Robustní nakladače STOLL s nejlepším výhledem jak na pracovní nářadí, tak i celkový výhled k místa řidiče

Čelní nakladače STOLL jsou vyrobené z jemnozrnné oceli, díky které se vyznačují vysokou torzní tuhostí, stabilitou a nízkou hmotností. Optimální Z-kinematika nakladačů s patentovaným paralelogramem zajišťuje nejlepší výhled z místa řidiče. Posunutím středové příčky, níže, dosáhli ve STOLL ještě lepšího výhlednu na pracovní nářadí. Táhla mechanického paralelního vedení jsou uložena v ramenech výložníku. Ve výhledu kabiny tedy nepřekáží žádné díly. Veškerá hydraulika je dobře chráněna, přitom je ale volně přístupná.

Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH

Dvě továrny v Německu, jedna v Polsku a jedna ve Spojených státech. Zhruba 600 lidí, globální obchodní síť a obrat 3 mld. korun. To jsou základní data německé skupiny STOLL Maschinenfabrik, která má tradici od roku 1878. Díky 100% koncentraci na vývoj a výrobu traktorových čelních nakladačů a přídavných zařízení je STOLL absolutním lídrem na celosvětovém trhu s čelními nakladači. Více než 50 % čelních nakladačů v Německu má na sobě logo STOLL. Čelním nakladačem lze vybavit téměř jakýkoliv traktor.

Hydraulické vedení je pomocí trubek, tím je dosaženo delší životnosti, vyššího komfortu a bezpečnosti. Nově jsou použity otočné čepy s průměry 40 mm, 45 mm a 50 mm, všechny mazané vazelínou. Čelní nakladače lze pohodlně připojit k traktoru pomocí funkce drive-in. Nakladač je připojen blíže ke kabině, což vede ke snížení zatížení traktoru. Nakladače disponují řadou komfortních funkcí. Jde například o regulaci polohy nářadí a funkci přídavného nabírání.

Pro více informací kontaktujte společnost U+M Servis, volejte 724 145 864 nebo pište na stoll@umservis.cz.

Nakladače STOLL – technické údaje.
Nakladače STOLL – technické údaje.