Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.7. – svátek slaví Věroslav

Kärcher uvádí novinky řady Professional: robustní vysokotlaký čistič a kompaktní zametací stroj

Zveřejněno: 17. 5. 2024

Společnost Kärcher opět rozšiřuje portfolio své profi řady a přináší inovované vysokotlaké čističe a zametací stroje. Nově představuje vysokotlaký čistič Kärcher HDS 9/20-4 M / MXA: velmi výkonný, spolehlivý a robustní stroj vyrobený pro náročnou pracovní rutinu profesionálních uživatelů a kompaktní zametací stroj Kärcher KM 70/20 C.

Vysokotlaký čistič Kärcher HDS 9/20-4 M / MXA vhodný nejen pro zemědělství a stavebnictví.

Vysokotlaký čistič Kärcher HDS 9/20-4 M / MXA je profesionální, ergonomický, snadno ovladatelný stroj. Jedná se o vysokotlaký čistič s ohřevem a s automatickým navíjením VT hadice, úsporným režimem eco!efficiency a pomaluběžným 4pólovým vodou chlazeným elektromotorem.

Díky automatickému navijáku s integrovanou 20metrovou hadicí Ultra Guard HP s teflonovým povrchem přesvědčí vysokotlaký čistič Kärcher HDS 9/20-4 MXA maximálním uživatelským komfortem a krátkou dobou nastavení, tj. během pár vteřin je připraven k použití. Vysoce kvalitní komponenty a systémy, jako je vodou chlazený pomaluběžný 4pólový elektromotor, robustní 3pístové axiální čerpadlo s keramickými písty, optimalizovaná technika hořáku a úsporný režim eco!efficiency, spolehlivě zajišťují hospodárný a bezpečný provoz.

Inovativní ruční vysokotlaká pistole EASY!Force Advanced se servocontrol a 1 050 mm pracovním nástavcem navíc umožňuje čištění bez únavy. Jedná se o stroj střední třídy, který je snadno servisovatelný, navíc vyniká 2 nádržemi na čisticí prostředky, rozsáhlými bezpečnostními ukazateli indikující stav nejdůležitějších funkcí stroje, patentovanou technologií trysek, vysokou mobilitou, intuitivním ovládáním, se systémem EASY!Lock zajišťující rychlejší připojení příslušenství a důmyslnými možnostmi skladování příslušenství.

Kompaktní zametací stroj Kärcher KM 70/20 C pro flexibilní použití v interiéru a exteriéru.
Kompaktní zametací stroj Kärcher KM 70/20 C pro flexibilní použití v interiéru a exteriéru.

Pravidelné zametání je v České republice dlouhodobě podceňované. Jedná se přitom o důležitý krok úklidu a péče o bezpečnost. Zametací stroj Kärcher KM 70/20 C je novinka, která pomůže poradit si s prašností uvnitř i venku. Jedná se o flexibilní ručně vedený zametací stroj, který dosahuje optimálních výsledků díky použitým technologiím.

Kärcher KM 70/20 C čistí povrchy bez námahy a prakticky bez prachu díky filtru, zametacímu válci a bočnímu kartáči. Plošný výkon je 7krát vyšší než u koštěte. Zametací válec lze nastavit v 6 stupních a v kombinaci s plynule nastavitelným bočním kartáčem poskytuje dokonalé výsledky čištění na různých podlahách.

Ergonomickou obsluhu zajišťuje výškově nastavitelná rukojeť a systém Home Base pro přenášení dalšího vybavení, jako jsou kbelíky a sběrače odpadků. To znamená, že odpad lze zlikvidovat společně s prachem a nečistotami v jediném kroku. Po skončení práce lze Kärcher KM 70/20 C prostorově úsporně uložit do parkovací polohy.

Kärcher KM 70/20 C nabízí trvale dobré výsledky čištění za kratší dobu. Je také šetrný ke zdraví úklidových pracovníků, díky prachovému filtru. Díky menší hmotnosti a snadné variabilitě přináší menší namáhání zad a ergonomickou práci.