Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Nové vysokotlaké čističe střední třídy od společnosti Kärcher

Zveřejněno: 30. 1. 2018

Společnost Kärcher uvedla na trh novou generaci vysokotlakých čističů na studenou vodu. Modulární přístroje jsou zvláště robustní a odolné díky použití vysoce kvalitních materiálů. Aby byly splněny potřeby a charakteristiky různých cílových skupin, nové vysokotlaké čističe jsou zpočátku dostupné ve dvou verzích.

Kärcher čistič

Jako standardní mobilní zařízení jsou nové vysokotlaké čističe vhodné pro nejrůznější aplikace. Díky rozšiřitelné tlačné rukojeti a jízdním kolům je jejich doprava pohodlná. Příslušenství může být namontováno na zařízení, aby se ušetřilo místo. Naviják na hadici se snadno upravuje.

Stacionární zařízení je vhodné například pro použití v automobilovém průmyslu. Tyto vysokotlaké čističe jsou určeny pro montáž na stěnu a jsou připraveny pro snadnou instalaci.TIP: Co se stalo s největším traktorem všech dob a jeho výrobcem? Jeho osud je smutný

V obou verzích chrání součásti čerpadla velký filtr a automatický systém odlehčení tlaku. Po uzavření pistole se tlak uvnitř sníží. Tím se prodlužuje životnost, snižují se náklady na opravy a údržbu. Standardní mobilní zařízení je vybaveno EASY! Force pistolí. Vysokotlaká pistole EASY!Force využívá zpětný ráz vysokotlakého paprsku pro nulovou přídržnou sílu. V závislosti na aplikačním a pracovním prostředí lze zařízení používat ve stojaté nebo ležaté poloze. Nové vysokotlaké čističe střední třídy jsou nabízeny ve výkonových třídách s průtokem 560 až 800 l/h a pracovním tlakem 140 až 180 barů.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Kärcher

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.