Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Kopřivnická Tatra nově nabízí oleje a maziva pod vlastní značkou

Zveřejněno: 20. 2. 2024

Automobilka Tatra Trucks již dlouhé desítky let dodává zákazníkům na mnoha trzích nákladní vozy pro nejrůznější účely, které provozují na silnicích i v těžkých terénech za všech klimatických podmínek. Vozy Tatra při své náročné službě potřebují odpovídající péči a servisní zázemí, nově tak bude kopřivnická automobilka distribuovat i vlastní oleje a maziva.

Kopřivnická Tatra nově nabízí oleje a maziva pod vlastní značkou.

Společnost Tatra Trucks svým zákazníkům a provozovatelům vozů Tatra dlouhodobě poskytuje například technické zabezpečení a konzultace, vysílá servisní odborníky, dodává náhradní díly nebo školí ve svém servisním centru techniky, kteří se následně starají o vozy Tatra v řadě zemí. Nejnověji kopřivnická společnost bude svým partnerům a zákazníkům dodávat provozní oleje a maziva pod vlastní značkou.

Kopřivnická Tatra Trucks ve spolupráci s TotalEnergies, předním světovým výrobcem maziv, vyvinula a připravila kvalitní motorové, převodové i hydraulické oleje, speciálně pro vozy Tatra všech modelových řad. TotalEnergies je silný strategický partner v oblasti vývoje a výroby maziv, díky svým velkým zkušenostem dokáže přizpůsobovat maziva podle konkrétních požadavků automobilky. Nové motorové a převodové oleje tak splňují náročné požadavky jak pro nové, tak i pro starší modely vozidel Tatra.

Tatra chce tímto způsobem pro dealery, partnery i zákazníky zajistit distribuci olejů a maziv s garantovanou kvalitou, kterou může kontrolovat. Kontroly budou prováděny pravidelně prostřednictvím laboratorních zkoušek, které bude možné uskutečňovat i přímo u zákazníka. Tatra tak zajistí i to, že její vozy budou při opravách v autorizovaných servisech plněny stejnými oleji a mazivy, s jakými opouštějí výrobní linku.

Kopřivnická Tatra nově nabízí oleje a maziva pod vlastní značkou.
Kopřivnická Tatra nově nabízí oleje a maziva pod vlastní značkou.

Smluvní partneři Tatra Trucks, tedy dealeři a servisy, tak budou všem zákazníkům doporučovat značkové oleje Tatra. Prodej těchto produktů bude v první fázi uskutečňován prostřednictvím dealerů, a to i konečným zákazníkům. Pro partnery bude Tatra v rámci distribuce značkových olejů a maziv nabízet motivační podpůrné programy a také školení servisních techniků. Další produkty spojené s mazivy jsou v přípravě a nabídka se bude dále rozšiřovat.