Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Kůže a nápisy, limitovaná edice JCB Fastrac oslavuje rekord nejrychlejšího traktoru na světě

Zveřejněno: 7. 12. 2019

Budoucí majitelé traktorů JCB Fastrac budou mít jedinečnou příležitost se podílet na úspěchu nejrychlejšího traktoru na světě - Fastrac Two. JCB vyrobí limitovaný počet traktorů Fastrac ve speciální edici oslavující rychlostní rekord!

JCB Fastrac Special Edition

Speciálně upravený traktor Fastrac Two nedávno pokořil rychlostní rekord. Na oslavu pozoruhodného úspěchu mladých inženýrů a projektových partnerů JCB, firma JCB vyrobí traktory Fastrac Special Edition. Prodejci si ale musí pospíšit, neboť výrobce vyrobí jen omezený počet kusů, který se rozdělí na trhy Evropy, Austrálie, Severní Ameriky a Nového Zélandu.

Fastrac ve speciální edici bude mít jedinečnou výbavovou specifikaci. Nebudou chybět ani pamětní štítky. Traktory dále budou mít výrazný chromovaný výfuk, speciální nálepky „Union Flag“ a nápis „JCBWFT“. Když si obsluha usedne do kabiny, uvidí nápis „JCB Fastrac – Word’s Fastest Tractor“. Sedačky mají kožené čalounění s výrazným žlutým prošíváním. Volant je též v luxusním provedení – je potažený vzácnou kůží s logem „Fastrac at speed“.

Vyrobí se jen 25 kusů z každé série. Fastrac 4220 nebo 8330 bude mít i pamětní desku označující traktor jako jeden z pouhých 25 vyrobených kusů. Majitel dostane i osvědčení o pravosti.

Autor: Milan Jedlička
Foto: JCB

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.