Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Na tvorbě kalendáře Zetor se budou nově podílet i uživatelé traktorů a fanoušci značky

Zveřejněno: 17. 7. 2019

Stejně jako v předešlých letech plánuje i na rok 2020 společnost Zetor Tractors vydání kalendářů pro své zákazníky a příznivce zemědělské techniky. Ve fotografiích se však oproti minulosti zaměří na běžné využití traktorů, kdy zkombinuje každodenní rutinu strojů s uměleckým zpracováním. Nově do přípravy kalendáře zapojí i fanoušky a uživatele traktorů ZETOR.

Zetor Forterra při orbě.

Pro vydání kalendáře na rok 2020 plánuje společnost Zetor Tractors několik novinek. První z nich je využití traktorů ZETOR při běžných činnostech a v běžném prostředí. Druhou novinkou je spolupráce s fanoušky a zákazníky. U nich totiž vznikne část fotografií pro kalendář – ať už na poli nebo v garážovém stání. Titulní strana pak bude speciálně sestavena z fotografií zaslaných samotnými uživateli.

„Tradičně byli zákazníci zvyklí na dva typy kalendářů: produktový a limitovaný. Ačkoli měly velký úspěch, letos jsme se rozhodli pro změnu. Rok 2020 zasvětíme v kalendáři primárně našim zákazníkům a fanouškům, které tímto vyzýváme k zapojení se do projektu. Doufáme, že rádi uvidí své dokonalé parťáky v akci, a zároveň jsme zvědaví, na jaké příběhy při pořizování fotografií narazíme. Z dosavadních zkušeností víme, že traktory ZETOR bývají využívány na široké spektrum činností a pro zemědělce jsou pomocí v mnoha směrech,“ vysvětluje koncept nového kalendáře Jakub Hurta, Manažer marketingu společnosti Zetor Tractors a.s.

Pro účast na tomto projektu mohou zákazníci zasílat fotografie přes webový formulář dostupný na stránkách výrobce až do 11. 8. 2019. Vybrané fotografie budou využity na titulní straně kalendáře a zároveň jednoho ze zúčastněných osloví společnost Zetor Tractors s nabídkou nafocení do kalendáře, kde bude fotografie využita jako podkladová pro jeden kalendářní měsíc. Všichni autoři, jejichž fotografie se objeví na titulní straně, následně obdrží kalendář na rok 2020.

„Zaslané fotografie by měly zobrazovat traktory ZETOR v jakékoli situaci, ve které je naši zákazníci běžně používají,“uzavírá Jakub Hurta.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Zetor

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.