Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

New Holland T9 SmartTrax dostal nový pásový podvozek a další vylepšení

Zveřejněno: 7. 3. 2024

Pro nejnáročnější úkoly v terénu je rozhodující správná volba podvozku – kolový nebo pásový. New Holland nyní uvádí na trh nový traktor New Holland T9 SmartTrax s PLM Intelligence – modelový rok 2025.

New Holland T9 SmartTrax dostal nový pásový podvozek a další vylepšení.

Provedení a odpružení pásového podvozku traktoru New Holland T9 SmartTrax přispívá ke zvýšené kvalitě jízdy a zabraňuje nerovnoměrnému opotřebení při přepravě z pole na pole. Pro zajištění snadné každodenní údržby byly integrovány průhledné kryty nábojů pásové jednotky, které umožňují snadný přístup k důležitým součástem. K dispozici je také automatický systém napínání pásů.

Pásový podvozek SmartTrax je k dispozici pro zemědělské použití u pěti modelů New Holland T9 SmartTrax modelového roku 2025 – T9.520, T9.580, T9.615, T9.655 a T9.700 – s výkonem od 475 do 645 koní.

Rychlost a manévrovatelnost jsou dvě největší výhody, kterých si obsluha nového traktoru New Holland T9 SmartTrax všimne. Rychlost jízdy se zvýšila až o 25 km/h. To zajišťuje rychlejší a efektivnější přepravu z pole na pole.

Model New Holland T9 SmartTrax nabízí flexibilitu pro různé aplikace a má k dispozici více variant pásů – šířka 30 a 36 palců – a 3 různé značky pásů, z nichž si může zákazník vybrat.

Kapacita palivové nádrže se zvýšila skoro o polovinu. Vstup do kabiny usnadňují nové výkyvné schody. Ty se automaticky otáčejí při pohybu traktoru. Pásový traktor New Holland T9 SmartTrax bude k dispozici pouze v Severní Americe a Austrálii, objednávky budou přijímány od léta 2024.