TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nové pásové jednotky SmartTrax II pro traktory řady T9 2017

Zveřejněno: 21. 12. 2016

Společnost New Holland rozšířila nabídku pásových jednotek SmartTrax ™ pro traktory New Holland řady T9 - modelový rok 2017. Nové pásové jednotky, které nesou označení SmartTrax II Standard zachovávají standardní rozchod traktorů T9, mají nový pás a trakční oka.

New Holland

Spousta zákazníků společnosti New Holland hledala levnější alternativu k pásovým jednotkám a výsledkem je právě řada SmartTrax II Standard. Pásové jednotky SmartTrax II nabízí nákladově efektivní alternativu k prémiovým pásovým jednotkám SmartTrax Hi-Idler. Přesto nabízí stejné výhody.

Moduly Hi-Idler a Standard u modelů New Holland T9.600, T9.645 a T9.700 pomohou k jejich lepší přilnavosti v náročném terénu. Trakční oko u obou verzí pásových jednotek Hi-Idler a Standard má prodlouženou životnost až o 40 %, díky přepracování pásového systému. Všechny modely SmartTrax II nabízejí standardní rozměr pásů - 36 palců. V činnosti je až osm hnacích ok, tím se značně snižuje zátěž na jednotlivá oka, čímž je i zajištěna dlouhá životnost. Nechybí ani integrovaná škrabka, která pomáhá zabraňovat hromadění půdy u ok.

Traktory s pásovým podvozkem dosáhnou lepší trakce v obtížném terénu nebo v lepivých půdách - oproti standardním kolovým verzím.

Autor: Milan Jedlička
Foto: New Holland

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.