Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Nová řada pneumatik Alliance AGRI STAR II 65

Zveřejněno: 3. 1. 2024

Značka Alliance společnosti Yokohama Off-Highway Tires rozšiřuje svou úspěšnou řadu Alliance AGRI STAR II.

Pneumatika Alliance AGRI STAR II 65.

Praktické zkušenosti od uvedení pneumatiky Alliance Agri Star II na trh ukazují, že konstrukce této pneumatiky se vyplatí bez ohledu na provozní podmínky: díky jedinečné technologii Stratified Layer Technology (SLT) vyvinuté značkou Alliance nabízí tato radiální pneumatika pro traktory konzistentní trakci a samočištění i po delší době používání, a proto zaujme dlouhodobým výkonem. Zemědělci oceňují dobrou vyváženost mezi přilnavostí a ochranou půdy, účinností a kvalitou.

Inteligentní technologie Stratified Layer Technology (SLT) udržuje konzistentní výkon pneumatiky Alliance AGRI STAR II po celou dobu její životnosti. Každý segment má 2 vrstvy, z nichž každá má svůj vlastní profil. První vrstva s víceúhlým profilem a druhá vrstva s jednoúhlým profilem. Jakmile se vrchní vrstva opotřebuje po asi 40 % opotřebení běhounu, projeví se vlastnosti druhé vrstvy segmentu. Změněná geometrie přináší konzistentní trakci a jízdní vlastnosti pro delší životnost – „jako by to byla zcela nová pneumatika!“

Díky vylepšenému designu pneumatik a nižšímu valivému odporu šetří zemědělci energii a palivo, což má pozitivní dopad na provozní náklady a ekologickou rovnováhu výrobního procesu.

Alliance AGRI STAR II se vyznačuje širokými rameny pneumatik.
Alliance AGRI STAR II se vyznačuje širokými rameny pneumatik.

Alliance AGRI STAR II nabízí nejen vynikající výkon, ale také komfortní a tichý zážitek z jízdy. Větší objem pryže ve středu pneumatiky se speciálním designem segmentu také zajišťuje vysoký komfort a dobrou stabilitu na silnici, stejně jako lepší odolnost proti smyku a prasknutí. Řada Alliance AGRI STAR II je dodávána se jmenovitým indexem rychlosti D65 km/h.

Alliance AGRI STAR II se dále vyznačuje širokými rameny pneumatik, které zajišťují větší kontaktní plochu a lepší ochranu půdy a plodin na poli a pastvinách. Prémiová směs běhounu, která zajišťuje ochranu proti strništi, odolnost proti opotřebení, odolnost proti proříznutí a třískám, chrání pneumatiku před poškozením, polyesterový plášť nabízí lepší stabilitu rozměrů a růst pneumatiky během provozu.

Ať už se jedná o klasické polní práce, jako je zpracování půdy nebo pěstování pícnin, nebo jízdu po silnici, pneumatika Alliance AGRI STAR II je vhodná pro téměř jakékoli použití.

Každý segment pneumatiky Alliance AGRI STAR II má dvě vrstvy.
Každý segment pneumatiky Alliance AGRI STAR II má dvě vrstvy.