Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Pneumatiky Alliance Agri Star II: Dva nové rozměry, neustále rostoucí uznání uživatelů

Zveřejněno: 10. 2. 2023

Yokohama Off-Highway Tires oznamuje uvedení dalších dvou rozměrů svých velmi vyhledávaných radiálních pneumatik pro traktory Alliance Agri Star II.

Pneumatiky Alliance Agri Star II.

S okamžitou účinností jsou nyní pneumatiky Alliance Agri Star II k dispozici s rozměry 800/70 R38 a 210/95 R18, čímž se celkový počet skladových jednotek v této řadě pneumatik zvyšuje na 89. „S obrovskou hrdostí sledujeme uznání zákazníků na různých trzích, jako je Německo, Francie, Španělsko, Itálie nebo Nizozemsko. Prostřednictvím našich techniků v terénu a distribučních partnerů dostáváme velmi pozitivní zpětnou vazbu, zejména pokud jde o prodlouženou trakci, nízké opotřebení a výsledný vynikající poměr kvality a ceny,“ zdůrazňuje Angelo Noronha, prezident společnosti Yokohama Off-Highway Tires pro Evropu.

Po zhruba osmi měsících zvládání každodenních výzev s pneumatikami Alliance Agri Star II je francouzský dodavatel Olivier Gayet více než spokojen. „Odpracovali jsme s nimi 1 000 hodin práce, což je hodně přepravy, a viděli jsme, že s těmito pneumatikami Alliance Agri Star II jsme nikdy neměli žádné problémy s přilnavostí na silnici ani na poli.“ Pro něj je obzvláště důležité a pozoruhodné, že „díky těmto pneumatikám Alliance Agri Star II jsme byli schopni optimalizovat pracovní dobu“.

Praktické zkušenosti z posledních čtyř let jsou přesvědčivým důkazem, že se konstrukce této pneumatiky vyplatí – ať už jsou okolnosti, pokud jde o půdu, úkoly nebo traktory, jakékoliv: díky jedinečné technologii Stratified Layer Technology (SLT) vyvinuté společností Alliance se stopa této radiální traktorové pneumatiky Alliance Agri Star II vyvíjí po celou dobu její životnosti, čímž je zajištěna dlouhodobá trakce. „Komentáře koncových zákazníků se často týkají dobré rovnováhy mezi přilnavostí a ochranou půdy, efektivitou a kvalitou, úrovně výkonu a pohodlí, která se údajně vyrovná dražším značkám,“ říká Angelo Noronha.