Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 1.5.

Nové traktorové čelní nakladače Case IH

Zveřejněno: 10. 4. 2024

Traktorové čelní nakladače Case IH střední třídy řady Case IH U MY24 pro traktory značky Case IH - Vestrum, Case IH Maxxum a Case IH Puma s krátkým rozvorem, stejně jako modely Case IH Farmall A, Case IH Farmall C a Case IH Luxxum, byly pro rok 2024 inovovány, mají větší výběr modelů a vylepšené funkce pro lepší viditelnost, robustnost a výkon.

Nové traktorové čelní nakladače Case IH.

Prvním novým modelem je Case IH L4215U, který zvedá 1,5 tuny4,2 metru a je vhodný pro traktory Case IH Vestrum, Case IH Maxxum a Case IH Puma s krátkým rozvorem. K dispozici je také nový nakladač Case IH L4525U, který zvedá 2,5 tuny4,5 metru a je vybaven mechanickým paralelogramem. Hodí se k modelům Case IH Puma s krátkým rozvorem a je nyní nejvyšší kapacitní variantou pro tyto traktory. Díky těmto doplněním se celkový výběr modelů nakladačů řady Case IH U MY24 pro traktory Case IH rozrostl na 16 verzí, které odpovídají celé řadě požadavků a modelů traktorů.

Nová konstrukce výložníku všech nových nakladačů řady Case IH U MY24 se vyznačuje skloněnou střední částí, která vytváří třísekční konstrukci výložníku, jež zlepšuje výhled dopředu ze sedadla řidiče, a je doplněna příčníkem, který byl snížen o 12 cm. Nový tvar zvyšuje pevnost a odolnost a odpovídá profilu kapoty traktorů, na které jsou nakladače namontovány. Nový postup lakování také pomáhá maximalizovat odolnost a odlišuje pohyblivé a nepohyblivé části.

Zvýšená ramena nakladače Case IH minimalizují možnost zásahu do předních kol a blatníků, zatímco hydraulické hadice byly nově orientovány tak, aby se minimalizovalo riziko kontaktu s komponenty traktoru a možnost zakrytí pracovních světel. Hydraulické hadice jsou nyní lépe chráněny.