50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Nové vysokokapacitní pneumatiky Mitas HC 1000 splňují požadavky nejnovějších zemědělských postřikovačů

Zveřejněno: 26. 1. 2022

Mitas představuje nové vysokokapacitní (High Capacity, HC) radiální pneumatiky navržené pro novou generaci postřikovačů s vlastním pohonem. Řada pneumatik Mitas HC 1000 přináší dvě nové velikosti v provedení NRO (Narrow Rim Option) - VF 650/65R38 a VF 750/60R46 vyrobené pro zvládnutí vysokého zatížení a vysokých provozních rychlostí.

Nové pneumatiky Mitas HC 1000 zajišťují bezpečné uchycení na ráfku i při nízkém tlaku a také delší životnost.

„Naše nejnovější pneumatiky Mitas HC 1000 jsou vytvořené pro zcela novou generaci strojů. Díky svým rozměrům a parametrům jsou připravené čelit různým výzvám,“ říká Pavel Kott, produktový manažer zemědělských pneumatik Mitas.

Použitá pokročilá VF (Very High Flexion) konstrukce přináší viditelné výhody – poskytuje až o 40 % vyšší zatížení, zvyšuje trakci, poskytuje lepší ochranu půdy a v konečném důsledku i výnosy. Speciální konstrukce NRO přináší další benefity v podobě montáže těchto VF pneumatik Mitas HC 1000 na standardní ráfky, což pro farmáře představuje značné úspory.

Použitá pokročilá VF (Very High Flexion) konstrukce přináší až o 40 % vyšší zatížení, zvyšuje trakci a poskytuje lepší ochranu půdy.
Použitá pokročilá VF (Very High Flexion) konstrukce přináší až o 40 % vyšší zatížení, zvyšuje trakci a poskytuje lepší ochranu půdy.

Nové pneumatiky Mitas HC 1000 zajišťují bezpečné uchycení na ráfku i při nízkém tlaku a také delší životnost. „Společnost Mitas poskytuje spolehlivá řešení pro veškeré činnosti, které její zákazníci dělají. Naše nejnovější pneumatiky řady Mitas HC 1000 již předvedly velký potenciál u výrobce originálního vybavení v USA u nejnovější generace vysokokapacitních a samochodných postřikovačů. Když vidíme tento úspěch, jsme velmi potěšeni, že můžeme tyto pneumatiky představit zákazníkům po celém světě,“ dodal Pavel Kott, produktový manažer zemědělských pneumatik Mitas.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Mitas

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.