50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nový kompaktní sklápěč Krampe

Zveřejněno: 21. 6. 2017

Větší, vyšší, silnější - to jsou v mnoha podnicích zabývajících se dopravou důležité superlativy. Ale v některých případech může být méně podstatně více. Menší vůz za nákladním vozem či traktorem může mít své nesporné výhody, pokud jde o větší obratnost a manévrovatelnost. V kombinaci s malým traktorem máte k dispozici lehkou kompaktní soupravu se snadnější manipulací. To platí i pro nový kompaktní sklápěč SK 460 od firmy KRAMPE.

KRAMPE

Kompaktní sklápěč KRAMPE SK 460 boduje zejména tam, kde vznikají požadavky na snadnou ovladatelnost např. v parcích či úzkých vjezdech. Vůz disponuje tenkým trakčním vedením, vynikajícím poloměrem otáčení a zakulaceným žlabem dlouhým 4,65 m. Díky tomu můžete dopravovat písek nebo štěrk, posekanou trávu, dřevní štěpku, pařezy, siláž nebo lze vozu využít při žních. Přes jeho malou velikost je nový sklápěč Krampe schopen dopravit náklad o přepravním objemu 10,2 m3, nebo až 18,4 m3 za použití silážních nástavků a vykládka až 12 tun nákladu nečiní potíže jeho velkým hydraulickým pístům. Zadní čelo je zajištěné naprosto těsným uzavíratelným háčkem, na který jsme u vozů Krampe již dávno zvyklí.

Nový sklápěč SK 460 má mnoho dalších užitečných a praxí prověřených součástí, např. výše položená zadní světla, dobrá světlá výška zaručující snadné průjezdy i členitým terénem, ochrana proti podjetí, která má zároveň "samočistící" efekt a další.

Autor: KRAMPE
Foto: KRAMPE

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.