Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nový přijímač John Deere StarFire 7000 – nový a snadný vstup do světa precizního zemědělství

Zveřejněno: 18. 3. 2023

John Deere přichází s novým integrovaným nebo univerzálním přijímačem John Deere StarFire 7000. Vyšší přesnost, kratší časy příjmu a opakovatelnost 5 let od sezóny k sezóně nabízí právě přijímač John Deere StarFire 7000. Méně hardwaru, rychlejší obnovení z události stínění a 100 % jistotu že se vaše stopy a hranice rok od roku nebudou posouvat.

Nový přijímač John Deere StarFire 7000 – nový a snadný vstup do světa precizního zemědělství.

John Deere StarFire 7000 je nejnovější model přijímačů od výrobce John Deere, který je na trhu jen několik měsíců. Přijímač John Deere StarFire je kompatibilní s širokou škálou strojů John Deere. Oproti předchozímu modelu John Deere StarFire 6000 nabízí nové funkci a kompatibilitu s novým signálem SF-RTK. Vyplatí se do přijímače John Deere StarFire 7000 investovat?

Nejdůležitější jsou stále přesnost a opakovatelnost jízdních linií, aby se dosáhlo co nejpřesnějšího provedení jednotlivých pracovních operací. John Deere StarFire 7000 nabízí funkci pokročilé kalibrace TCM. Vzhledem k hojnému počtu servisních dílů poskytuje nový přijímač John Deere StarFire 7000 trvalý a ekonomický servis. S novým modelem John Deere StarFire 7000 přišlo opět vylepšení základního signálu SF1. Přijímač John Deere StarFire 7000 je kompatibilní rovnou se čtyřmi satelitními konstelacemi (GPS, GLONASS, BeiDou a Galileo), proto je také daleko méně ovlivňován stínícími efekty. Od průchodu k průchodu využívá velice známou přesnost +/- 15 cm. Pokud se stroj vrátí na danou linii do půl hodiny, dojde k odchylce od původní jízdy maximálně o 15 cm. Lepší přesnost +/- 2,5 cm přináší nový korekční signál SF-RTK až s 3x rychlejším časem příjmu než u předchozích přijímačů využívající SF3. Díky tomu lze po příjezdu na pole pracovat mnohem rychleji než dosud. SF-RTK poskytuje perfektně zdokonalené pokrytí což snižuje efekt stínění. I přes to, že je SF-RTK poskytována satelitem, společnost John Deere garantuje opakovatelnost po dobu až 5 let, čímž je umožněno využívat stejné stopy pro více přejezdů nejen v rámci jedné sezóny. Díky tomu je zajištěno i po 5 letech přesné umístění osiva a živin bez posunu linií a přemapování hranic.

S bezpečnostními PIN kódy a Lock-Kit jsou nabízeny dvě ochranné funkce proti krádeži přijímače John Deere StarFire 7000.
S bezpečnostními PIN kódy a Lock-Kit jsou nabízeny dvě ochranné funkce proti krádeži přijímače John Deere StarFire 7000.

Přijímač John Deere StarFire 7000 je kompatibilní nejen s SF-RTK ale také se základovou stanicí RTK a modelem LTE RTK, které společnost John Deere nabízí.

S bezpečnostními PIN kódy a Lock-Kit jsou nabízeny dvě ochranné funkce proti krádeži přijímače John Deere StarFire 7000. Podobně jako u mobilních zařízení mají zemědělci a dodavatelé možnost s ochranou PIN nastavit funkci bezpečnostního kódu PIN o čtyř číselných místech. Kód PIN umožňuje přístup, aktivaci a odblokování zařízení pouze uživatelům s definovaným kódem PIN. Přijímač John Deere StarFire 7000 lze také chránit sadou mechanického zajištění která neumožňuje demontáž přijímače ze stroje.