Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 19.3. – svátek slaví Josef

Nový sklízeč New Holland Braud 11.90 X Multi pro sklizeň ovoce v sadech s vysokou hustotou stromů

Zveřejněno: 3. 1. 2022

Sklízeče New Holland Braud jsou na vinicích už známé. Výrobce však nabízí i řešení pro sklizeň dalších druhů ovoce. Řešením je nový sklízeč New Holland Braud 11.90 X Multi pro sklizeň ovoce v sadech s vysokou hustotou stromů.

Nový sklízeč New Holland Braud 11.90 X Multi.

New Holland rozšiřuje svou špičkovou nabídku sklízečů ovoce o nový velkokapacitní sklízeč New Holland Braud 11.90 X Multi vyvinutý pro sady s vysokou hustotou stromů Super-Efficient System (S.E.S.). Cílem tohoto typu výsadby je co nejefektivnější využití dostupných zdrojů. V Evropě se stále více takto rozšiřuje výsadba olivovníků a mandloní.

Sklízeče New Holland Braud jsou na vinicích už známé. Výrobce však nabízí i řešení pro sklizeň dalších druhů ovoce, jako jsou olivy. New Holland Braud 11.90 X Multi je zcela nový stroj navržený tak, aby poskytoval vysokou kapacitu a vysokou efektivitu v sadech SES při sklizni různých druhů ovoce. Nový model byl od základu přepracován, zachoval si ale klíčové patenty společnosti Braud, aby mohl pracovat ve více plodinách a sklízet ovoce s nejvyšší přesností. Jde o mimořádně velký stroj konstruovaný pro vysokou výkonnost, který může jezdit po silnici.

Nový model New Holland Braud 11.90 X Multi byl od základu přepracován, zachoval si ale klíčové patenty společnosti Braud.
Nový model New Holland Braud 11.90 X Multi byl od základu přepracován, zachoval si ale klíčové patenty společnosti Braud.

New Holland Braud 11.90 X Multi je vybaven větším tunelem, proslulým setřásacím systémem SDC a kapsovým systémem Noria. Velká čisticí plocha zajišťuje nejvyšší kvalitu sklizně každé plodiny.

Nový sklízeč New Holland Braud 11.90 X Multi pro sklizeň ovoce v sadech s vysokou hustotou stromů.
Nový sklízeč New Holland Braud 11.90 X Multi pro sklizeň ovoce v sadech s vysokou hustotou stromů.

New Holland Braud 11.90 X Multi je vybaven komfortní klimatizovanou kabinou, která poskytuje dokonalý výhled nad řádek. Ovládání a nastavení stroje je snadné díky multifunkční rukojeti a monitoru Intelliview TM IV, zatímco pneumatické sedadlo nabízí pohodlnou jízdu. Sklízeč lze vybavit GPS systémem sledování řádků.