Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Nový Zetor Crystal a Forterra pro rok 2020 předčasně odhalen na fotografiích

Zveřejněno: 8. 7. 2020

Zetor, tradiční český výrobce traktorů, letos představí modernizované traktory modelové řady Crystal a Forterra. I když parametry ani bližší informace Zetor ještě oficiálně nepředstavil, po sociálních sítích kolují první fotografie nových traktorů.

Nový Zetor Crystal pro rok 2020

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že Zetor pro letošní rok chystá inovace u modelové řady Crystal. Fotografie modernizovaných traktorů Crystal 170 HD mezi prvními zveřejnila polská afilace Zetor Polska Sp. z o.o. Nyní ovšem víme, že modernizace se dotkne i modelové řady traktorů Forterra. Česká firma Zetor Tractors, a.s. modernizované traktory oficiálně představí během července. Britské zastoupení Zetor UK ale už nyní odhalilo pro magazín Profi několik podrobností.

Hlavní novinkou u obou modelových řad bude vzhled, který vychází z konceptu Zetor by Pininfarina z roku 2015. Crystal 170 HD dostane novou kabinu, motor vyhovující emisní normě Stage V a Forterra HSX a HD zcela nový design, který již využívají traktory Proxima a Major.

Traktory dostanou nové LED pracovní osvětlení, které se bude ovládat přes nový panel v kabině. Díky nové kabině se širším střešním oknem bude lepší výhled na čelní nakladač. Britští prodejci traktorů Zetor si podle magazínu Profi chválí kvalitu a zpracování modernizovaných traktorů.

Přečtěte si také

Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: Profi a Zetor Polska

1) z podkladů Profi a Zetor Polska

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.